Εκτός εαυτού ο μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο – Τα “γαλλικά” του σε Ισπανό δημοσιογράφο

Λίγο μετά τη λήξη του τελικού στο Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τράβηξε πάνω του όλο το ενδιαφέρον και όχι για όσα έκανε στο αγωνιστικό σκέλος. Ο Πορτογάλος σταρ παρουσιάστηκε αινιγματικός για το μέλλον του λέγοντας μεταξύ άλλων: “Ήταν πολύ όμορφο να είμαι στη Ρεάλ”.

Λίγο αργότερα με νέα του τοποθέτηση επανέλαβε πως είναι αβέβαιο αν θα βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη νέα σεζόν, αποκάλυψε πως ο λόγος δεν είναι οικονομικός, ενώ γνωστοποίησε πως θα προβεί σε αποκαλύψεις εντός της εβδομάδας.

Ένας Ισπανός δημοσιογράφος, ο Edu Pidal, συνάντησε τον μάνατζερ του Κριστιάνο, Ζόρζε Μέντες, από τον οποίο ζητούσε επίμονα να μάθει τι μέλλει γενέσθαι με τον πελάτη του. “Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Είναι παίκτης της Ρεάλ, είναι μέρα χαράς. Ο Κριστιάνο ήταν, είναι και θα είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, τίποτα παραπάνω” δήλωσε ο Πορτογάλος μεγαλοατζέντης.

Ο δημοσιογράφος, ωστόσο, επέμενε να τον ρωτά για το μέλλον του 33χρονου επιθετικού σε τέτοιο βαθμό, που ο Μέντες ξέσπασε: “Σταμάτα, σταμάτα. Τι στον π@@@@@ κάνεις; Άντε ρε γαμ@@@@”.Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ