Συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ

H απόφαση της διοίκησης της ΑΕΚ ήταν να προχωρήσει και την επόμενη σεζόν με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Κάτι αναμενόμενο από τη στιγμή που η Ένωση με εκείνον στο τιμόνι ολοκλήρωσε μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, η οποία οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 24 χρόνια.

Aλλά και από την πλευρά του Ισπανού τεχνικού είχε ξεκαθαριστεί ότι η παραμονή αποτελούσε την πρώτη του προτεραιότητα, δείχνοντάς το, μάλιστα, και μέσα από τις δηλώσεις του.

Το μόνο που απέμενε ήταν η συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ισπανό προπονητή, προκειμένου να επισφραγιστεί αυτό που όλοι περίμεναν.

Και η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε απόψε στο σκάφος του ιδιοκτήτη της Aegean, με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ και τον Χιμένεθ να συζητούν όχι μόνο για το θέμα της συνέχισης της συνεργασίας τους, αλλά και για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Και στο φινάλε να δίνουν τα χέρια ως επιβεβαίωση πως συνεχίζουν την κοινή πορεία τους.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι για την πατρίδα του και μέσα στις επόμενες ημέρες οι δικηγόροι των δύο πλευρών, όπως ακριβώς είχε συμβεί και πέρσι, θα συζητήσουν για τις επιμέρους λεπτομέρειες και θα ετοιμάσουν τα συμβόλαια.

Και αυτό προκειμένου η ανανέωση της συνεργασίας του Ισπανού τεχνικού με την ΑΕΚ να ολοκληρωθεί και επίσημα και να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ