Ο Γιαννακόπουλος για την Ευρωλίγκα: Αν δεν υπάρχει εμπάθεια, θα βρεθεί λύση

Λίγη ώρα μετά την είδηση πως ετοιμάζεται να αναλάβει το βόλεϊ του Παναθηναϊκού έχοντας συνάμα πλάνο συνολικό για τον Ερασιτέχνη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στον Sport24 radio για όλους και για όλα!

Αναφέρθηκε στην μεγάλη κόντρα με την Ευρωλίγκα, αφήνοντας ανοικτό παράθυρο για να βρεθεί η λύση, «αν δεν υπάρχει εμπάθεια», τόνισε πως το πλάνο για το Athens Alive είναι ανοικτό, μίλησε για τον Γιάννη Αλαφούζο χαρακτηρίζοντας τον αναξιόπιστο ενώ στάθηκε και στην συμφωνία για την επικείμενη πώληση της ΠΑΕ στον ΤαΪλανδό επιχειρηματία.

«Αν δεν υπάρχει εμπάθεια, θα βρεθεί λύση με την Ευρωλίγκα. Προσπάθησα να προστατέψω την οικογένειά μου. Να τραβηχτούν πίσω οι ποινές σε μένα και θα κάνω και εγώ πίσω. Οικονομικά και διαιτητικά λύνονται τα θέματα. Είναι ύψιστης σημασίας τα οικογενειακά θέματα. Πρέπει να πάρουν πίσω και άδικα πρόστιμα. Δεν είχα διάθεση για αντιπαράθεση με την Ευρωλίγκα. Το ζητούμενο είναι να καταλάβει η Ευρωλίγκα ότι έχει κάνει λάθη και μπορούν να διορθωθούν. Έχει σφάλει, να μην είναι τόσο δικτατορική. Με διάλογο όλα μπορούν να λυθούν», υποστήριξε αρχικά ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΚΑΕ κι εν συνεχεία πρόσθεσε.

«Θα είναι μεγάλο το κόστος οικονομικά αν φύγουμε από την Ευρωλίγκα, αλλά και γενικά. Πάνω απ’ όλα όμως είναι αξιοπρέπειά μας και ο σεβασμός. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα φτάσουμε εκεί. Το θέμα είναι να αλλάξει η δράση και τότε θα αλλάξει και η αντίδραση. Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω 18 ώρες το 24ωρο. Κάνω πολλά λάθη, αλλά στο τέλος θέλω το πρόσημο να είναι θετικό. Εμείς απαιτούμε αλλαγή συμπεριφοράς και να σταματήσει η ασέβεια προς την οικογένειά μας. Είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι με την Ευρωλίγκα. Δεν μας αντιμετωπίζει με σεβασμό τόσο αγωνιστικά όσο και πειθαρχικά. Ελπίζω να βρεθεί λύση και να διορθώσει την κατάσταση ο κ. Μπερτομέου. Απαραίτητη δεν είναι η παραίτηση, αλλά η αλλαγή στάσης στον Παναθηναϊκό.»

Η συμφωνία για την πώληση της ΠΑΕ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην συμφωνία για την πώληση της ΠΑΕ στον Παϊρότζ Πιεμπογκσάντ αλλά και στις συζητήσεις που έγιναν με τον Γιάννη Αλαφούζο. “Δεν θέλω να τοποθετηθώ για τον κ. Αλαφούζο. Είναι παντελώς αναξιόπιστος απέναντί μου. Του είπα ότι αν προχωρήσουμε το Athens Alive, θα αναλαμβάναμε και τα χρέη. Του είπα να αναλάμβανα το μάνατζμεντ και αν πήγαινε το πρότζεκτ καλά, θα παίρναμε τα χρέη. Αν δεν προχωρούσε, θα του επέστρεφα το μάνατζμεντ. Ο ίδιος θα ήταν κερδισμένος και στα δύο ενδεχόμενα. Προτίμησε την περίπτωση του Ταϊλανδού. Σέβομαι την απόφασή του. Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή έχει πράξει σωστά, κοιτάζοντας κάθε εναλλακτική. Άρα καλώς έκανε και εξέτασε κάθε περίπτωση. Δεν έχω κανένα παράπονο από την κυβέρνηση, θα ήμουν άδικος αν έλεγα κάτι τέτοιο.”

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ