Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανιωνίου στον Realfm 97,8 για τον Στιβ Γιατζόγλου

Στο θέμα της ακύρωσης της συνεργασίας του Στιβ Γιατζόγλου με τον Πανιώνιο αναφέρθηκε ο Πολύδωρος Συρίγος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Δημήτρη Μάρκου.

“Η ενέργεια της πρόσληψης του κ. Γιατζόγλου έγινε από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, υπήρξε μία μεγάλη αντίδραση από τους φιλάθλους αλλά και από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο μεγαλομέτοχος έκανε την πρόσληψη αυτή μόνο με αθλητικά κριτήρια, δεν έλαβε υπόψη του τις πολιτικές πεποιθήσεις του κ. Γιατζόγλου και έκρινε ότι έπρεπε να προσλάβει ένα νέο προπονητή στην ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Συρίγος και σημείωσε:

“Καταλαβαίνοντας στην πορεία ότι αυτό το πράγμα δημιουργεί διάφορα θέματα, κατάλαβε το λάθος το δικό του, έκανε διάφορες συζητήσεις με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και με φιλάθλους του Πανιωνίου και αποφάσισε να ακυρώσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή”.

“Δεν μπορεί κανένας να ακυρώσει την μπασκετική ικανότητα του κ.Γιατζόγλου ή το τι πρόσφερε στο ελληνικό μπάσκετ. Όμως, τον ακυρώνω ως νοοτροπία πολιτικά, είμαι κάθετα αντίθετος σε αυτό που πιστεύει και νομίζω ότι σωστά έπραξε ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου και την τελευταία στιγμή κατάλαβε ότι ένα προσφυγικό σωματείο όπως είναι ο Πανιώνιος και τα δημοκρατικά αισθήματα των ανθρώπων που αγκαλιάζουν τον Πανιώνιο, δεν μπορεί να σηκώσει φασιστικές νοοτροπίες και αντιλήψεις. Τον ακυρώνουμε ως πολιτική νοοτροπία. Δεν ταιριάζουν αυτοί οι προπονητές στη νοοτροπία του Πανιωνίου” ανέφερε ο κ. Συρίγος και πρόσθεσε:

“Ο νέος προπονητής του Πανιωνίου είναι ο κ. Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος ξεκινά από αύριο να προπονεί την ομάδα”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ