Τρεις Έλληνες στη λίστα του Νίκου Λυμπερόπουλου για την ΑΕΚ

Αν και η χρονιά δεν έχει ακόμη τελειώσει, στην ΑΕΚ κινούνται ήδη για την επόμενη με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να έχει λάβει κιόλας εντολές για την ενίσχυση της, τόσο με Έλληνες όσο και με ξένους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Real News”, τρία κυρίως είναι τα ονόματα από την εγχώρια αγορά που βρίσκονται ψηλά στη λίστα του τεχνικού διευθυντή της “Ένωσης”.

Τα δύο πρώτα είναι αυτά του Γιώργου Μασούρα και του Χρήστου Αλμπάνη. Αμφότεροι αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης και προέρχονται από εξαιρετική σεζόν, δείχνοντας ικανοί για το βήμα παραπάνω. Ο 23χρονος Μασούρας είναι σταθερά βασικός στον Πανιώνιο τα τελευταία χρόνια. Δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και ξεχωρίζει για την ταχύτητα και τα καλά του τελειώματα. Παίκτης που του αρέσει να παίζει κυρίως από την αριστερή πλευρά, δεν έχει χάσει μισό παιχνίδι πρωταθλήματος και έχει πετύχει τέσσερα γκολ. Προφανώς και οι “κυανέρυθροι” θα διαπραγματευθούν γερά τυχόν πρόωρη πώλησή του, αλλά στην ΑΕΚ εκτιμούν ότι μπορεί να βρεθεί άκρη.

Συνομήλικος του ο Χρήστος Αλμπάνης, γερμανοθρεμμένος ων, αφού πέρασε από τα τμήματα υποδομής της Βέρντερ Βρέμης και της Φράιμπουργκ προτού μεταγραφεί το 2015 στον Απόλλωνα. Φέτος στην επιστροφή της “ελαφράς ταξιαρχίας” στην κατηγορία των μεγάλων είχε σημαντικό ρόλο, έχοντας και εκείνος 26 συμμετοχές και επτά τέρματα, τα περισσότερα όλων στην ομάδα του. Αγωνίζεται κυρίως πίσω από το φορ, αριστερά και δεξιά και διακρίνεται για την καλή τεχνική του κατάρτιση. Το δικό του συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο αν στην “Ένωση” πάρουν την απόφαση να τον κάνουν δικό τους, η λεπτομέρεια αυτή δεν φαίνεται ικανή να αποτελέσει σοβαρό εμπόδιο.

Το τρίτο όνομα της λίστας είναι εκείνο του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη, του 22χρονου κεντρικού αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης, που με 24 ματς και δύο γκολ στο ενεργητικό του ήταν από τις πιο ελπιδοφόρες παρουσίες της ομάδας του φέτος. Και παρ’ ότι λέγεται ότι ο Ολυμπιακός τον έχει ήδη καπαρώσει, στην ΑΕΚ παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση και αν στο μεταξύ οι “ερυθρόλευκοι” δεν κλείσουν και τυπικά το θέμα, φαίνεται πως θα σπεύσουν ταχέως.Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ