Με νέα πρόσωπα η Εθνική στα φιλικά με την Ελβετία και την Αίγυπτο – ΦΩΤΟ

Ο Μίχαελ Σκίμπε επέλεξε 27 ποδοσφαιριστές για τους δύο φιλικούς αγώνες της Εθνικής με την Ελβετία (23/3, 20:00, ΟΑΚΑ) και την Αίγυπτο (27/3, 20:00, Letzigrund Stadion Ζυρίχης), εκ των οποίων ο Δημήτρης Λημνιός και ο Ευθύμιος Κουλούρης κλήθηκαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών.

Στην τριάδα των τερματοφυλάκων μαζί με τον Καρνέζη κλήθηκαν ο Γιαννιώτης και ο Μπάρκας, που απ’ ό,τι φαίνεται κέρδισαν στο… νήμα τον Πασχαλάκη, ενώ επιστρέφει ο Νίκος Καρέλης μετά από μακρά απουσία λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Επίσης, κλήθηκε μετά από καιρό και ο Μιχάλης Μπακάκης της ΑΕΚ, ενώ εκτός είναι ο Γιάννης Μανιάτης.

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν από τον Σκίμπε: Καρνέζης, Γιαννιώτης, Μπάρκας, Τοροσίδης, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Λυκογιάννης, Τζαβέλας, Ρέτσος, Παπαδόπουλος Κυρ., Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέλκας, Κουρμπέλης, Σάμαρης, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας, Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Γιαννιώτας, Δώνης, Λημνιός, Κουλούρης.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 19 Μαρτίου και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά την ίδια ημέρα στις 17:00 (κλειστή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ