Δικηγόρος του Ολυμπιακού: Δεν επιδέχεται αμφισβήτηση ο τραυματισμός του Γκαρθία

Καμία αμφιβολία δεν επιδέχεται ο τραυματισμός του Όσκαρ Γκαρθία υποστήριξε ο δικηγόρος του Ολυμπιακού στην εκδίκαση της υπόθεσης της μη διεξαγωγής του αγώνα στην Τούμπα.

Μάλιστα εκτός αυτών απαντώντας στα όσα υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ επεσήμανε ότι το γεγονός ότι υπήρξε «διόρθωση» στη λίστα των αξιωματούχων δεν παράγει ακυρότητα του φύλλου αγώνα.

«Η ένσταση του ΠΑΟΚ είναι αβάσιμη. Η διόρθωση στη λίστα των αξιωματούχων είναι εκ παραδρομής. Η παραβίαση της προθεσμίας στη δήλωση της λίστας, δεν παράγει ακυρότητα του φύλλου αγώνα. Ο τραυματισμός βεβαιώνεται πολλαπλώς και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Επίσης, η μη έναρξη ενός αγώνα εξισούται με μια διακοπή αγώνα. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ίδιο: η ματαίωση του αγώνα. Άρα η μη έναρξη, είναι και διακοπή», ανέφερε ο Βασίλης Δημακόπουλος.

«Ο τραυματισμός αποδεικνύεται από σειρά εγγράφων. Αν ο Ολυμπιακός ήταν υπαίτιος, θα έπρεπε να εμφανιστεί ο διαιτητής στον αγωνιστικό χώρο και να ζητήσει να ξεκινήσει το ματς» ανέφερε ο έτερος δικηγόρος των ερυθρολεύκων, Αργύρης Λίβας και κατέληξε:

«Και ο Ολυμπιακός να μην εμφανιστεί. Δεν ζήτησε ποτέ κάτι τέτοιο ο διαιτητής».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ