Νέα αναβολή στην εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για τα επεισόδια με ΑΕΚ

Αναβολή για δεύτερη φορά, καθώς είχε δοθεί ήδη μία την προηγούμενη εβδομάδα, πήρε η εκδίκαση της έφεσης που είχε καταθέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της τιμωρίας που της επιβλήθηκε για τα επεισόδια που έκαναν οπαδοί της ομάδας μετά την αναμέτρηση της 4ης Φεβρουαρίου με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αυτή ήταν υπενθυμίζουμε, αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 90.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν αυτή που ζήτησε την αναβολή της εκδίκασης της έφεσης, διότι όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποί της ο δικηγόρος της Βασίλης Δημακόπουλος, εισήχθη σήμερα στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις (κατατέθηκε και σχετική βεβαίωση), ενώ και ο έτερος νομικός της εκπρόσωπος Αργύρης Λίβας επικαλέστηκε προσωπικό πρόβλημα λόγω του οποίου δεν μπορούσε να παραστεί στο δικαστήριο.

Το δικαστήριο κατά συνέπεια αποφάσισε ν’ αναβάλει την εκδίκαση της έφεσης για την επόμενη Παρασκευή 9 Μαρτίου (στις 16.00), κάτι το οποίο σημαίνει ότι οριστικά και αμετάκλητα το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό την Κυριακή θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Συνεπακόλουθα, η εκδίκαση της έφεσης για την τιμωρία του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί αφού πρώτα θα έχει γίνει γνωστή η απόφαση για την τύχη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, καθώς σύμφωνα με την κλήση σε απολογία η συγκεκριμένη υπόθεση θα συζητηθεί αύριο Παρασκευή, στις 16.00.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ