Καρπετόπουλος και Μπούζος στον ΑΝΤ1 για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού που…δεν ξεκίνησε ποτέ – ΒΙΝΤΕΟ

Οι αθλητικογράφοι Αντώνης Καρπετόπουλος και Γιώργος Μπούζος μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου για το χθεσινό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ, λόγω του τραυματισμού του προπονητή των “ερυθρόλευκων” Όσκαρ Γκαρθία.

“Καθόμαστε να συζητάμε το προφανές και ξέρετε γιατί συζητάμε το προφανές, όταν μάλιστα υπάρχει το προηγούμενο του τραυματισμού του Ίβιτς και της τιμωρίας του Παναθηναϊκού, γιατί υπάρχει μια διάχυτη υποψία ότι για κάποιο μυστήριο λόγο, αυτή τη φορά δεν θα την πληρώσει ο ΠΑΟΚ”, είπε ο Αντώνης Καρπετόπουλος και πρόσθεσε: “Αυτή είναι όλη η ιστορία”.

Ο Γιώργος Μπούζος τόνισε από την πλευρά του: “Ο γιατρός του αγώνα είπε στον διαιτητή της αναμέτρησης είπε ότι ο κ. Γκαρθία θα μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι. Θα δώσω και μια πληροφορία, ότι ιατροδικαστής έχει επισκεφθεί τον Γκαρθία στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο προκειμένου να τον έξετάσει ξκαι να έχουμε μια πιο αμερόληπτη ιατρική γνωμάτευση”. Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ