Εύσημα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον μεγάλο Μάτζικ Τζόνσον

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον, για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με αφορμή τη συμμετοχή του στο δεύτερο All Star Game της καριέρας του.

«Έχει ιδιαίτερη ικανότητα στην ντρίπλα και στις πάσες όμως εκεί που θα έλεγα πως μοιάζουμε είναι στο κομμάτι της κατανόησης του παιχνιδιού, στο μπασκετικό IQ και στη δημιουργικότητά. Χαίρομαι που θα συμμετάσχει στο All Star Game γιατί του αξίζει. Κάποια μέρα θα γίνει MVP και θα καταφέρει να κερδίσει το πρωτάθλημα. Έχει καταφέρει να ξαναβάλει το Μιλγουόκι στον χάρτη», δήλωσε ο Μάτζικ.

Ο Γιάννης δεν θα μπορούσε να μην είναι υπερήφανος για την αναγνώριση που απολαμβάνει από έναν θρύλο των παρκέ. «Το τρελό είναι ότι και εγώ το πιστεύω (σχετικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος)! Αλλά γίνεται πιο πιστευτό όταν στο λένε άλλοι άνθρωποι. Ειδικά να στο λέει κάποιος όπως ο Μάτζικ. Και το λέω αυτό επειδή σκέφτομαι πως για να το λέει αυτό ένας θρύλος του μπάσκετ, είμαι στο σωστό δρόμο. Απλά πρέπει να συνεχίσω αυτό που κάνω», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ