Μία δυναμική γυναίκα στο τιμόνι ποδοσφαιρικής ομάδας

Η Κάρολιν Ράντφορντ είναι διευθύνουσα σύμβουλος της ποδοσφαιρικής ομάδας Μάνσφιλντ Τάουν (Mansfield Town FC) της κατηγορίας League 2 Αγγλίας. Στο Harper’s Bazaar εξηγεί πως είναι πραγματικά να διοικείς μία ομάδα ποδοσφαίρου.

«Με λίγα λόγια, η δουλειά μου αφορά… τη διαχείριση ενός επιτυχημένου ποδοσφαιρικού συλλόγου, της Mansfield Town FC και περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά καθήκοντα», λέει.

Και προσθέτει: «Ο ρόλος μου περιλαμβάνει τη διαπραγμάτευση των συμβολαίων των παικτών, τη διασφάλιση της κερδοφορίας του συλλόγου και την ακρόαση των σχολίων από τους οπαδούς. Για να μην αναφέρω την επιτήρηση σε μπαρ και εστιατόρια και ακόμη να μαθαίνω πώς το γρασίδι μεγαλώνει στον αγωνιστικό χώρο!».

«Όταν ήμουν παιδί, ήθελα να γίνω τραγουδίστρια όπερας» αναφέρει η Κάρολιν Ράντφορντ στο Harper’s Bazaar.

«Μου αρέσει αυτό που κάνω… επειδή το παιχνίδι έχει τα πάνω και τα κάτω: όταν νικάς είναι φανταστικό και σου δίνει ώθηση, αλλά όταν χάνεις είναι τραγικό. Όμως πρέπει να συνέλθεις και να κινητοποιήσεις την ομάδα για τον επόμενο αγώνα».

Η Κάρολιν Ράντφορντ θεωρεί ότι βρίσκεται στη θέση αυτή χάρη στις επιχειρηματικές της ικανότητες.

«Το καλύτερο μέρος της ημέρας είναι, όταν επιστρέφω στο σπίτι στα τρία μου παιδιά και τα παίρνω αγκαλιά», λέει.

«Το πιο δύσκολο μέρος της ημέρας είναι… η διαχείριση του χρόνου και όλα τα πράγματα που πρέπει να στριμώξω στους διαφορετικούς μου ρόλους -έχω τρεις επιχειρήσεις και είμαι επίσης δικηγόρος», προσθέτει.

Η πτυχή της δουλειάς της που πάντα εκπλήσσει τους ανθρώπους είναι… το γεγονός ότι γνωρίζει τόσα πολλά για το ποδόσφαιρο, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

«Οι τρεις ικανότητές μου που με βοήθησαν να επιτύχω είναι θέληση, επιμονή και το ότι είμαι εξαιρετικά ανταγωνιστική. Η μεγαλύτερη αλλαγή στον κλάδο μου αυτή τη στιγμή είναι η πρόοδος στο παιχνίδι των γυναικών και η συμμετοχή περισσότερων γυναικών στο ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα», λέει.

Το πρότυπο της είναι η Αμάλ Κλούνεϊ, η οποία συνδυάζει μία πολύ high-profile ζωή με τον ρόλο της εργαζόμενης μητέρας.

«Όποιος θέλει να κάνει τη δουλειά μου θα πρέπει να αρχίσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο όσο περισσότερο μπορεί και να προσπαθήσει να βρει πιθανούς συμβούλους. Σε 10 χρόνια από τώρα, θα ήθελα να δω την ομάδα μου να παίζει με την κορυφαία γαλλική ομάδα Paris Saint-Germain στο Champions League», καταλήγει η διευθύνουσα σύμβουλος της Μάνσφιλντ Τάουν.

Πηγή πληροφοριών: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ