Νέα… έκρηξη Βράνιες όταν ενημερώθηκε ότι δεν είναι στην 11άδα της ΑΕΚ

Άλλο ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Βόσνιο στόπερ σημειώθηκε στην Ένωση πριν από το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, λίγες μέρες μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με την αδικαιολόγητη απουσία του από την προπόνηση των “κιτρινόμαυρων”.

Ο Βράνιες είχε σχηματίσει την εντύπωση ότι σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι θα επέστρεφε στην ενδεκάδα της ΑΕΚ μετά την απουσία του στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο όταν ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για το αρχικό σχήμα στα αποδυτήρια του “Καραϊσκάκη”, έμαθε ότι θα είναι στον πάγκο κι αντέδρασε έντονα, θεωρώντας ότι το θέμα που είχε προκύψει με αυτόν δεν έχει κλείσει όπως αυτός πίστευε κι ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν θα ξεκινήσει.

Η συγκεκριμένη αντίδρασή του ήταν κι ο λόγος που την τελευταία στιγμή άλλαξε η αποστολή της ΑΕΚ, με τον Μοράν να παίρνει τη θέση του στη 18άδα και τον ίδιο να παρακολουθεί το παιχνίδι από τη σουίτα του φαληρικού γηπέδου, μαζί με τους επισήμους της Ένωσης.

Ο Βράνιες επέστρεψε κανονικά με το πούλμαν της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο μετά τη λήξη του αγώνα και είχε συζητήσεις με ανθρώπους του Δικεφάλου, συμμετείχε το δείπνο με την υπόλοιπη αποστολή και στη συνέχεια είχε κάποια τετ α τετ με ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ