Δείτε γιατί ο Μέσι προκαλεί τρόμο στη Ρεάλ – Τα 25 γκολ του Αργεντινού κόντρα στη “βασίλισσα” – ΒΙΝΤΕΟ

Του Κυριάκου Γεωργόπουλου

Ο Λιονέλ Μέσι συνέχισε την εκπληκτική σεζόν που κάνει με μια νέα σπουδαία εμφάνιση το Σάββατο στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Ο Αργεντινός άσος οδήγησε τη Μπαρτσελόνα στο θρίαμβο με 3-0 επί της Ρεάλ μέσα στο σπίτι της. Ο σούπερ σταρ των “μπλαουγκράνα” παίζει με ένα επιπλέον κίνητρο όταν αγωνίζεται κόντρα στη Ρεάλ, το οποίο γίνεται ακόμη πιο ισχυρό όταν επισκέπτεται το Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Δεν είναι τυχαίο ότι κερδίσει περισσότερα clasicos στην έδρα της “αιώνιας αντιπάλου” από ό,τι στο Καμπ Νου.

Η νίκη του Σαββάτου ήταν η δέκατη σε 19 ντέρμπι στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και έγινε ο ποδοσφαιριστής (σ.σ. αντίπαλος) με τις περισσότερες νίκες στην έδρα της Ρεάλ. Επίσης να σημειωθεί ότι ο Μέσι έχει πετύχει περισσότερα γκολ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου από ό,τι στο Καμπ Νου, πάντα αναφερόμενοι στα clasicos. Συγκεκριμένα από τα 25 τέρματα που έχει σημειώσει κόντρα στους “μερένχες” σε όλες τις διοργανώσεις τα 15 έχουν επιτευχθεί στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και τα 10 στο Καμπ Νου. Ακόμη είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των clasicos με 25 γκολ αφήνοντας πίσω τους Ντι Στεφάνο και Ρονάλντο που έχουν 18 και 17 αντίστοιχα.

Η… πελατειακή σχέση που έχει αναπτύξει ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ επιβεβαιώνεται και από άλλα στοιχεία. Η “βασίλισσα” είναι η ομάδα εις βάρος της οποίας έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ με πέναλτι. Συγκεκριμένα μετράει έξι γκολ από την άσπρη βούλα σε ισάριθμα πέναλτι. Ο Μέσι είναι επίσης ο παίκτης που έχει σημειώσει περισσότερα γκολ ενάντια στη Ρεάλ στο πρωτάθλημα. Μετρά 17, ένα περισσότερο από τους Θάρα, Ιγκόα και Γκοροστίθα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο και τα 25 γκολ που έχει πετύχει ο Μέσι κόντρα στην Ρεάλ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ