Άλλη μια τιμητική διάκριση για τον Δημήτρη Παπαδημητρίου

Μεγάλη τιμή για τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και την ελληνική ιστιοπλοΐα. Μετά από ψηφοφορία των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών στην γενική τους συνέλευση ο αθλητής του Ν.Ο Βουλιαγμένης αναδείχθηκε τρίτος καλύτερος νέος αθλητής για το 2017 και πρώτος μεταξύ των αγοριών μέχρι 19 χρόνων!

Κορυφαία νέα αθλήτρια ψηφίστηκε η Ιταλίδα ποδηλάτρια Λετίσια Πατερνόστερ, η οποία παρέλαβε το βραβείο «Piotr Nurowski» και αθλητική υποτροφία 12.000 ευρώ. Δεύτερη ήταν η κολυμβήτρια Ρέκα Νάγκι από την Ουγγαρία και τρίτος ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος άφησε πίσω του τον Τσέχο σκοποβόλο Φιλίπ Νεπετσχάλ και τον Τούρκο τζουντόκα Μίχρακ Σουκού.

Η εκδήλωση έγινε την περασμένη Παρασκευή σε γκαλά στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας και τον Έλληνα ιστιοπλόο βράβευσε ο πρόεδρος της Ε.Ο.Ε Σπύρος Καπράλος.

Μέσα στο 2017 ο Παπαδημητρίου έχει κατακτήσει 6 μετάλλια σε μεγάλους διεθνείς αγώνες στα Λέιζερ Ράντιαλ! Δύο χρυσά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα youth της Ολλανδίας και στο ευρωπαϊκό κύπελλο της κατηγορίας U19 στο Ιέρ. Τρία αργυρά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 της Βαρκελώνης, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων της Πολωνίας και στο ευρωπαϊκό κύπελλο ανδρών του Ιέρ. Ένα χάλκινο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών της Βαρκελώνης.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ