Σκίμπε: Θα αλλάξουμε πολλά στο παιχνίδι μας, δεν νομίζω ότι θα φύγω

Διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, σε σχέση με το πρώτο ματς, προανήγγειλε για τη ρεβάνς Ελλάδας-Κροατίας ο Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος εκτιμά ότι θα συνεχίσει στο τιμόνι της Εθνικής για καιρό ακόμα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός:

– Για το αν θα αλλάξει το στυλ του παιχνιδιού, λόγω του αποτελέσματος:

«Φυσικά και θα αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού. Δεδομένου του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα, πρέπει να το κάνουμε. Δεν μπορώ φυσικά να σας πω συγκεκριμένα πράγματα για το πλάνο μας, όμως είναι δεδομένο πως θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Εμείς έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι και πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται».

– Η ομάδα έχει δείξει πως έχει αμυντικό προσανατολισμό.

«Συμφωνώ, αλλά έχουμε δείξει πως μπορούμε να είμαστε καλοί και στο επιθετικό κομμάτι. Θα αλλάξουμε και για την ομάδα αλλά και για τον κόσμο, για να αποδείξουμε πως μπορούμε να παίξουμε καλά και στην επίθεση. Είναι δύσκολα αυτά τα παιχνίδια και πρέπει να παίξουμε καλά συνολικά για να τα καταφέρουμε».

– Αν έχει ξαναβρεθεί στην ίδια θέση:

«Δεν έχω ξαναβρεθεί στην ίδια θέση, όμως δεν έχω παίξει και πολλούς τέτοιους αγώνες».

– Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Μήτρογλου;

«Περίπου στην ίδια κατάσταση με τον Τοροσίδη, μετά από τραυματισμό. Είναι όμως πολύ καλός ποδοσφαιριστής και θα δούμε αν αύριο μπορεί να αγωνιστεί και να μας βοηθήσει να σκοράρουμε».

– Αν πιστεύει πως αυτός είναι ο τελευταίος του αγώνας με την Εθνική;

«Δεν νομίζω πως θα φύγω, αλλά θα δούμε».

– Πόσα νέα πρόσωπα θα έχει η αυριανή ενδεκάδα σε σχέση με αυτή του Ζάγκρεμπ;

«Κάποιοι παίκτες θα είναι καινούργιοι, αλλά δεν μπορώ να σας πω συγκεκριμένο αριθμό, ούτε πρόσωπα. Πιστεύω πως θα είναι ο Μανωλάς με τον Τοροσίδη, θα δούμε ως αύριο και θα το αποφασίσουμε».

– Αποτυπώνει το 4-1 τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων; Σε αυτά τα παιχνίδια συνήθως δεν ανοίγουν τα σκορ, αυτό πως έγινε στο δικό μας και πως μπορούμε να περιμένουμε πως αύριο θα αλλάξει η κατάσταση και θα μπορέσουμε να το ανατρέψουμε; Τι πήγε λάθος στο Ζάγκρεμπ; 

«Θα επαναλάβω για πολλοστή φορά τα ίδια. Τα δυο γκολ στο Ζάγκρεμπ προήλθαν από αβίαστα λάθη. Θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε, ώστε να μην επαναληφθούν αύριο».

Πηγή: filalthlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ