Το πλάνο του Βαλβέρδε κόντρα στον Ολυμπιακό

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό με την προπόνηση που έκανε το απόγευμα της Δευτέρας στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Οι “μπλαουγκράνα” ήρθαν στην Ελλάδα χωρίς τον τιμωρημένο Ζεράρ Πικέ και τον τραυματία Αντρές Ινιέστα.

Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο μετά τη γρίπη που πέρασε αναμένεται να είναι ο παίκτης που κληθεί να καλύψει το κενό του Πικέ, παίζοντας στο κέντρο της καταλανικής άμυνας, ενώ το παρών θα δώσει και ο Τόμας Βερμάλεν, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι.

Σύμφωνα και με τους ρεπόρτερ της Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3, με τον Τερ Στέγκεν στα γκολπόστ και τους Σεμέδο, Μαστσεράνο, Ουμτιτί και Τζόρντι Άλμπα στην άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Μπουσκέτς, και μπροστά του ο Παουλίνο με έναν εκ των Αντρέ Γκόμες ή Ράκιτιτς. Την επιθετική τριάδα θα συνθέσουν οι Μέσι, Ντεουλοφέου, Σουάρες,

Οι Καταλανοί ήρθαν στην Ελλάδα με 20 παίκτες: Τερ Στέγκεν, Σίλεσεν, Ορτολά, Σεμέδο, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ντιν, Τζόρντι Άλμπα, Μαστσεράνο, Ουμτιτί, Βερμάλεν, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Παουλίνιο, Αντρέ Γκόμες, Ντένις Σουάρεθ, Αλενιά, Ντεουλοφέου, Λουίς Σουάρες, Μέσι και Πάκο Αλκάθερ.Πηγή πληροφοριών: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ