Χιμένεθ: «Θα ήμουν υπερήφανος ακόμη και αν χάναμε»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση της ΑΕΚ απέναντι στην Μίλαν εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας Μανόλο Χιμένεθ.

Στη συνέντευξη τύπου είπε τα εξής: «Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος για την παρουσία του κόσμου μας, ο οποίος στήριξε την ομάδα μας μέσα στο Σαν Σίρο. Παίξαμε απέναντι στην Μίλαν, μια πολύ μεγάλη ομάδα, εκτός έδρας, αυτό είναι πάντα δύσκολο, όπως δύσκολο θα είναι και το παιχνίδι στην έδρα μας. Είμαι ευχαριστημένος από την υποστήριξη των φιλάθλων μας, υπάρχουν πολλά συστατικά και παράμετροι στο ποδόσφαιρο, προκειμένου να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα, ειδικά εκτός έδρας.

Εγώ ζητώ μόνο σωστή αγωνιστική συμπεριφορά και διάθεση από τους ποδοσφαιριστές μου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος η προσπάθεια μετράει. Είμαι ικανοποιημένος και υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, έκαναν καταπληκτική προσπάθεια και μπορέσαμε να πάρουμε έναν βαθμό. Εγώ θα ήμουν το ίδιο υπερήφανος για αυτούς ακόμη και αν είχαμε χάσει, φυσικά μετράει και το θετικό αποτέλεσμα, αλλά το σημαντικότερο είναι η καλή δουλειά μας μέσα στο γήπεδο».

Για το αποτέλεσμα στο Αούστρια-Ριέκα και την εμφάνιση του Τζανετόπουλου: «Να πω ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και ότι τι κάνουν οι αντίπαλοι μας. Ο Ανταμ είναι ένας παίκτης που σήμερα πήρε ως βραβείο ειδικά στο β’ ημίχρονο. Μέσα από την σκληρή δουλειά, συζητάμε κάθε μέρα στην προπόνηση, ακούει και βελτιώνεται. Είναι πολύ ώριμος και το έδειξε μέσα σε αυτό το γήπεδο».Πηγή πληροφοριών: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ