Από βουλευτής… βοηθός διαιτητή στον αγώνα Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Σάλος έχει ξεσπάσει με τον βοηθό διαιτητή της αποψινής αναμέτρησης του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα και συγκεκριμένα τον Σκωτσέζο, Ντάγκλας Ρος.

Όπως αναφέρει το skynews, ο λόγος είναι ότι ο Ρος, εκτός από διαιτητής είναι και βουλευτής του συντηρητικού κόμματος. Την ώρα λοιπόν που ο Ρος θα είναι απασχολημένος στη Βαρκελώνη, οι συνάδελφοί του πολιτικοί θα συζητούν τις κυριότερες μεταρρυθμίσεις για την κοινωνική πρόνοια. που θέλει να περάσει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αντιπαράθεση στη Βουλή των Κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου θα είναι ιδιαίτερα έντονη ενώ είναι πιθανό να διεξαχθεί και η κρίσιμη ψηφοφορία για το συγκεκριμένο θέμα. Αυτό τουλάχιστον θα επιδιώξουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Την Τρίτη, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με βουλευτές του συντηρητικού κόμματος που απειλούν να καταψηφίσουν τις μεταρρυθμίσεις. Βέβαια η εκτίμηση του skynews είναι ότι η απόφαση των συντηρητικών να επιτρέψουν την απουσία του Ρος, υποδηλώνει ότι δεν ανησυχούν από τις προθέσεις Εργατικών.

Ο υπουργός Εργασίας της Σκωτίας, Πολ Σοίνεϊ πάντως επιτέθηκε στην “ανισόρροπη αίσθηση προτεραιοτήτων”, όπως είπε του κ. Ρος. «Το θέμα που θα συζητηθεί είναι πολύ σοβαρό. Έχει καταστρέψει ζωές σε ολόκληρη τη χώρα, αναγκάζοντας πολλούς ανθρώπους να στηριχθούν σε τράπεζες τροφίμων και σε επιχορηγήσεις για να επιβιώσουν σε περίοδο κρίσης», ανέφερε και πρόσθεσε: «Ο κ. Ρος δεν έχει καν την ευπρέπεια να βρεθεί στο Κοινοβούλιο και να εξηγήσει γιατί υποστηρίζει την δυστυχία των ανθρώπων».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ