“Πρόκληση” Σπανούλης και Πρίντεζης για τους αρχηγούς των ομάδων της Euroleague

Οι αρχηγοί των 16 ομάδων, που συμμετέχουν στην Euroleague, πήραν μέρος σε ψηφοφορία που έκανε η διοργανώτρια αρχή ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα σε ερώτηση για το ποιον καινούριο παίκτη ανυπομονούν να αντιμετωπίσουν απάντησαν Γιάννις Τίμα (Μπασκόνια) με ποσοστό 18.75% και Νόρις Κόουλ (Μακάμπι Τελ Αβίβ) με ποσοστό 12.50%.

Στην ερώτηση ποιον παίκτη βλέπουν ως μεγαλύτερη πρόκληση για αντίπαλό τους ισοψήφησαν με ποσοστό 12.50% οι Αλεξέι Σβεντ (Κίμκι), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ Μόσχας).

Σχετικά με το ποιος είναι ο αγαπημένος τους εκτός έδρας αντίπαλος, ο Ερυθρός Αστέρας με ποσοστό 25% είχε την τιμητική του, ενώ ακολούθησαν οι Μπαρτσελόνα (18.75%) και Αρμάνι Μιλάνο (12.50%).

Ο Κάιλ Χάινς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) με ποσοστό 18.75& συγκέντρωσε την προτίμηση των αρχηγών στην ερώτηση ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης, αλλά δεν γίνεται ιδιαίτερος λόγος για αυτόν.

Τέλος, στην ερώτηση για το ποιον προπονητή ανυπομονούν να αντιμετωπίσουν, ο Ομπράντοβιτς (Φενέρμπαχτσε) ήρθε πρώτος με ποσοστό 31.25%, ενώ στην δεύτερη θέση ισοψήφησαν με ποσοστό 12.50% ο Νέβεν Σπάχια της Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο «πρωτάρης» Πάμπλο Πριχιόνι της Μπασκόνια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ