Ο Λεμπρόν για Τραμπ: Όποιος τον ψήφισε έκανε τεράστιο λάθος

Η κόντρα που άνοιξε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ με τους αθλητές παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Ενδεχομένως, πολύ μεγαλύτερες από εκείνες που θα μπορούσε να περιμένει.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς, μετά από τη θέση που είχε πάρει μέσω των social media, μίλησε και στη media day των Καβαλίερς για την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Ντόναλτ Τραμπ και των Γουόριορς.

Μια κόντρα που συνεχίστηκε, με πολλούς παίκτες του ΝΒΑ να στηρίζουν τον Κάρι και πλέον και πολλούς αθλητές του NFL.

Ο μεγάλος αστέρας του ΝΒΑ όμως ύψωσε το ανάστημά του και απευθυνόμενος στον Πρόεδρο των ΗΠΑ τόνισε: «Πρώτα από όλα χαιρετίζω την απόφαση του NFL, των παικτών, των προπονητών, των ιδιοκτητών και των οπαδών. Όλοι όσοι έχουν σχέση με το NFL ήταν απίθανοι. Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός. Ακόμη και από αυτό τον τύπο που συνεχίζει να κάνει διαχωρισμούς στους ανθρώπους», ανέφερε –αρχικά- και συνέχισε:

«Αυτό με ενόχλησε. Με εξόργισε. Χρησιμοποιεί τον αθλητισμό για να μας χωρίσει. Ο αθλητισμός είναι υπέροχος. Ό,τι μπορεί να προσφέρει ο αθλητισμός σε όλους ανεξάρτητα σε σχήμα, χρώμα, φυλή, μέγεθος. Φέρνει τους ανθρώπους κοντά, όσο τίποτα άλλο. Δεν πρόκειται να επιτρέψω σε κανέναν, ανεξάρτητα τη δύναμη που έχει, και την επιρροή να χρησιμοποιήσει τον αθλητισμό για να μας χωρίσει.

Εάν τον ψηφίσατε τότε έχετε κάνει ένα τεράστιο λάθος. Μπορούμε να κάτσουμε εδώ και να πούμε ότι κάνουμε την διαφορά; Θέλω το καλύτερο για την Αμερική, και τους Αμερικανούς, ανεξάρτητα το χρώματα του και τη φυλή τους», ανέφερε.

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ