Η ΦΩΤΟ της Κατερίνας Στεφανίδη με τον «τσάρο των αιθέρων»

Η αναγνώριση τόσο για την Κατερίνα Στεφανίδη όσο και για τον προπονητή και σύζυγό της Μιτς Κρίερ είναι τεράστια και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει κατακτήσει χρυσά μετάλλια στις σημαντικότερες διοργανώσεις του ανοικτού στίβου.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια και ο Αμερικανός κόουτς ήταν το κεντρικά πρόσωπα στο συνέδριο των προπονητών που διοργανώνει η IAAF στο περιθώριο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στίβου του Λονδίνου.

Μαζί τους στο πάνελ ήταν και ο Σεργκέι Μπούμπκα με τη συζήτηση και τις ερωτήσεις όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό να περιορίζονται στο επί κοντώ και κυρίως στο κομμάτι της ψυχολογικής προετοιμασίας των αθλητών πριν από τους μεγάλους αγώνες. Μάλιστα, οι τρεις τους έβγαλαν μια φωτογραφία μετά το τέλος έπειτα από αίτημα του θρύλου του επί κοντώ.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter η Ελληνίδα πρωταθλήτρια: “Όταν ο Σεργκέϊ Μπούμπκα σου ζητά να βγάλει μία φωτογραφία με εσένα και τον προπονητή σου”.

Πρώτος που ανέβασε τη φωτογραφία ήταν ο Σεργκέι Μπούμπκα ο οποίος έγραψε: “Είμαι χαρούμενος που μοιράστηκα την εμπειρία και τις γνώσεις μου στο τρίο συνέδριο προπονητών της IAAF στο Λονδίνο με την επικοντίστρια και Ολυμπιονίκη, Κατερίνα Στεφανίδη”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ