Φιλική ήττα για τον Ολυμπιακό – Τραυματίστηκε ο Εμενίκε

Την ήττα με 1-0 από το Ατρόμητο στο Περιστέρι, γνώρισε ο Ολυμπιακός σε φιλική αναμέτρηση. Οι «ερυθρόλευκοι» εκτός από την ήττα είδαν τον Εμενίκε να τραυματίζεται και να αποχωρεί στο 20′. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο μόνος του και φανερά στεναχωρημένος.

Στο 65′ είχαμε σύρραξη. Τρία λεπτά μετά την είσοδό του ο Φιγκέιρας είχε αψιμαχία με τον Χατζησαΐα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής και οι ψυχραιμότεροι να ηρεμήσουν την κατάσταση. Ο Χάσι στη συνέχεια έβγαλε τον Φιγκέιρας.

Στο 83? ο Ούμπιντες εκτέλεσε το κόρνερ, ο Χατζηισαΐας έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-0. Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις και να κυκλοφορήσει την μπάλα και να προβληματίσει ενόψει της αναμέτρησης με την Ριέκα.

Ατρόμητος: Μίρκοβιτς – Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Μάντσον, Καρασαλίδης, Γιαννούλης – Κυριακίδης, Βασιλακάκης, Ούμπιντες – Μανούσος, Ντάουντα.

Αγωνίστηκαν και οι: Ντιγκινί, Λαζαρίδης, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Νάστος και Μενσά

Ολυμπιακός: Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Βούκοβιτς, Μίλιτς (62′ Φιγκέιρας-65′ Νικολάου), Ρομαό (74′ Ζντιέλαρ ), Ζιλέ, Καρσελά (46′ Πάρντο ), Φορτούνης (46′ Σεμπά), Μάριν (46′ Ανδρούτσος), Εμενίκε (20′ λ.τρ. Μπεν- 80′ Ανσαριφάντ). Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ