Τι έκανε ο Μπολτ μετά την ήττα του στα 100 μέτρα

Το βράδυ του Σαββάτου ο Γιουσέιν Μπολτ έχασε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια στο αγαπημένο του άθλημα, την κούρσα των 100 μέτρων.

Ο Τζαμαϊκανός σούπερ σταρ του κλασσικού αθλητισμού κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση καθώς βρέθηκε πίσω από τους Αμερικάνους, Κρίστιαν Κόουλμαν και Τζάστιν Γκάτλιν, που κατέλαβαν την δεύτερη και πρώτη θέση αντίστοιχα.

Ο 31χρονος όμως σπρίντερ πάρα την ήττα συνεχάρη τους δύο αντίπαλους του ενώ δεν φαίνεται πως έχασε το κέφι του καθώς αποφάσισε να βγει για ένα βραδινό ποτό.

Έτσι λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της κούρσας των 100 μέτρων όπου πήρε το χάλκινο μετάλλιο ο Μπολτ πήγε σε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ του Λονδίνου το “The Box” που βρίσκεται στο Σόχο. Εκεί βέβαια δεν ήταν μόνος του καθώς συνοδεύονταν με πανέμορφες γυναίκες ενώ οι υπεύθυνοι του μαγαζιού τον έβαλαν να κάτσει στο χώρο των Vip.

Στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο έχει εντοπιστεί πολλές φορές ο Πρίγκιπας Χάρι. Σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα dailymail ο Γιουσέιν Μπολτ παρέμεινε στο κλαμπ μέχρι τις πέντε το πρωί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ