Χωρίς Όγκαστ η Εθνική ομάδα μπάσκετ

Ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού δεν θα καταφέρει να δηλώσει «παρών» στην προετοιμασία και τις επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας για φέτος. Η ΕΟΚ ενημέρωσε γι’ αυτό το γεγονός αναφέροντας πως «τυπικοί λόγοι δεν επιτρέπουν στον ομογενή παίκτη να είναι παρών σε μέρος της προετοιμασίας».

Έτσι, ο Κώστας Μίσσας και οι άνθρωποι της ομοσπονδίας αποφάσισαν πως θα ήταν καλύτερο να μην συμμετάσχει ο Όγκαστ στην φετινή προσπάθεια. Yπενθυμίζεται πως αυτή είναι η δεύτερη απώλεια σε σχέση με τις αρχικές κλήσεις, μετά από εκείνη του Τάιλερ Ντόρσεϊ λόγω τραυματισμού.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως ο Νικ Καλάθης δεν θα αναχωρήσει αύριο (26/7) μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για Καρπενήσι, καθώς είχε ενημερώσει πως έχει ανειλημμένη υποχρέωση στις ΗΠΑ.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρει:

Χωρίς τον Ζακ Ογκαστ θα πορευτεί στις υποχρεώσεις της που αρχίζουν αύριο Τετάρτη (26/7) η Εθνική Ανδρών. Τυπικοί λόγοι δεν επιτρέπουν στον ομογενή παίκτη να είναι παρών σε μέρος της προετοιμασίας και αποφασίστηκε να μη συμμετάσχει στην προσπάθεια.

Από την αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι θα απουσιάσει και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος έγκαιρα είχε ενημερώσει για ανειλημμένη υποχρέωση που έχει στις ΗΠΑ στα τέλη του μήνα και έχει συμφωνηθεί να ενσωματωθεί στην προετοιμασία αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ