Χάσι: Ήρθαμε για να πάρουμε το προβάδισμα

Έτοιμος για ένα δυνατό παιχνίδι, υπό ιδιαίτερες συνθήκες, είναι προετοιμασμένος ο Ολυμπιακός απέναντι στην Παρτιζάν. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν εύκολη αποστολή στο Βελιγράδι κι αυτό το γνωρίζει και το παραδέχθηκε πρώτος απ΄ όλους ο Μπέσνικ Χάσι, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του πρώτου αγώνα στο γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

«Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε αυτόν τον προκριματικό γύρο. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, η ομάδα έχει πάρει καλούς παίκτες και νομίζω είμαστε έτοιμοι για τα ματς», δήλωσε ο Κοσοβάρος προπονητής. Όσο για την πρωταθλήτρια Σερβίας; «Σίγουρα τους σεβόμαστε. Είναι μια καλή ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο, όμως έχουμε έρθει εδώ για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε μετά το προβάδισμα στο γήπεδό μας».

Ο Χάσι ρωτήθηκε για την «πύρινη» ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η ομάδα του. «Είναι ένα από τα πιο ωραία γήπεδα που μπορεί να παίξει κανείς, με πολύ κόσμο. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς βέβαια, όμως η ομάδα μας μπορεί να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα. Είμαστε έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι. Ξέρω την ατμόσφαιρα που επικρατεί σ΄ αυτό το γήπεδο. Είμαστε εδώ για να δώσουμε ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι», επισήμανε.

Για την πολιτική διάσταση που έχει δώσει στην αναμέτρηση μερίδα του σερβικού Τύπου, απάντησε πως «ήρθαμε εδώ για να μιλήσουμε μόνο για το ποδόσφαιρο, όχι για το Κόσοβο. Είναι καλύτερο να έχεις ένα γήπεδο γεμάτο οπαδούς. Εγώ στην ομάδα έχω παίκτες από πολλά σημεία του πλανήτη. Μπορεί να φταίει το γεγονός ότι έφυγα από το σπίτι μου μικρός κι έχω μάθει να συναναστρέφομαι με ανθρώπους από πολλές κουλτούρες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ