Η ΑΕΚ νίκησε 3-1 την Μπάνικ Οστράβα

Καλή επιθετικά η ΑΕΚ, νίκησε με 3-1 την Μπάνικ Οστράβα στην τελευταία φιλική αναμέτρηση που έδωσε στην Πολωνία. Η Ένωση ήταν ακόμη πιο βελτιωμένη σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες της και αντέδρασε άμεσα στο προβάδισμα των Τσέχων, που άνοιξαν το σκορ στο 15΄ με τον Σασίνκα. Η απάντηση των «κιτρινόμαυρων» ήρθε δύο λεπτά αργότερα με τον Έλντερ Λόπες, ενώ στο 37΄ ο Σουστρ απέκρουσε το πέναλτι του Λιβάια. Τελικά η ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη, καθώς στο 41΄ ο Μάνταλος «έγραψε» το 2-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 80΄ ο Αλμέιδα με πέναλτι, που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Χριστοδουλόπουλου, εκτός περιοχής.

Κίτρινη κάρτα είδε ο Σασίνκα.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας (46΄ Τσιντώτας), Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Τσόσιτς (46΄ Τσιγκρίνσκι), Λόπες (59΄ Γιαννούτσος), Γιόχανσον (78΄ Μπάμπης), Αϊντάρεβιτς (46΄ Γαλανόπουλος), Κλωναρίδης (59΄ Γιακουμάκης), Τρίστασον (46΄ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος (69΄ Αντωνίου), Λιβάια (65΄ Αλμέιδα)

ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ (Βλάστιμιλ Πετρτσέλα): Σουστρ, Μπρέντα, Γιακούμποφ, Ζαποτότσνι, Σους, Στάνια, Χλίνκα, Χρούμπι, Αζεβέδο, Σασίνκα, Πόζναρ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ