Εκτός συνέχειας ο Ναδάλ

Μετά από πέντε ώρες αγώνα ο Ζιλ Μίλερ έκανε την έκπληξη και κατάφερε να αφήσει εκτός συνέχειας του Γουίμπλεντον τον Ράφαελ Ναδάλ επικρατώντας 3-2 σετ.

Πιο συγκεκριμένα στο μεγαλύτερο σε διάρκεια για τη φετινή σεζόν στο συγκεκριμένο τουρνουά παιχνίδι οι δύο αθλητές χάρισαν στο φίλαθλο κοινό σπουδαίο τένις σε ένα παιχνίδι που θα μείνει στην ιστορία του βρετανικού τουρνουά.

Ο τενίστας από το Λουξεμβούργο, νούμερο 26 της παγκόσμιας κατάταξης, ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς φτάνοντας στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-3 ενώ η συνέχεια ήταν ανάλογη αφού έβαλε πολύ δύσκολα στον Ισπανό τενίστα φτάνοντας και στην κατάκτηση με 6-4.

Αυτή η εξέλιξη έδειξε να πεισμώνει τον Ναδάλ, ο οποίος έκανε δυναμικό come back παίρνοντας τα δύο επόμενα σετ με 6-3 και 6-4 με το παιχνίδι να οδηγείται στο tie break. Εκεί οι δύο τενίστες έπαιξαν για δύο ώρες τένις υψηλότατου επιπέδου χαρίζοντας στο κοινό φανταστικές στιγμές.

Στο τέλος αυτός που χαμογέλασε ήταν ο Μίλερ, ο οποίος έφτασε στην κατάκτηση του πέμπτου και τελευταίου σετ με 15-13 αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Ναδάλ και επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο Μάρεν Τσίλιτς. Πηγή:filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ