Η Μάλτση στον Realfm 97,8: Μην με συγκρίνετε με τον Γκάλη είναι ιεροσυλία

«Η αλήθεια ότι δεν περίμενα να κάνουμε αυτή την πορεία, γιατί δεν έχουμε την ανάλογη εμπειρία για να σταθούμε σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Νομίζω ότι το ήθελε ο Θεός. Έχουμε κάνει τρομερή προσπάθεια και ακολουθούμε πιστά το πλάνο του προπονητή μας» είπε μεταξύ άλλων η πρωταγωνίστρια της εθνικής γυναικών Εβίνα Μάλτση, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, για την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Επίσης,η αρχηγός της εθνικής απάντησε και σε όσους τη χαρακτηρίζουν θηλυκό Νίκο Γκάλη. «Είναι ιεροσυλία να συγκρίνουμε οποιονδήποτε με τον Νίκο Γκάλη, όπως και γενικά θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνουμε κανέναν με κανέναν. Ο καθένας γράφει τη δική του ιστορία, έχει τη δική του οντότητα, κάνει τα δικά του πράγματα στον χώρο του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την δική της παρουσία σε μια τέτοια ηλικία, η ίδια ανέφερε ότι: «Με έχει ευλογήσει ο Θεός και κάνω τεράστιες θυσίες στην καθημερινή μου ζωή». Στον επίλογο της συνέντευξης, η διεθνής αθλήτρια υπογράμμισε ότι: «Τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ