Ο Βαλβέρδε είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα

Προπονητής της Μπαρτσελόνα είναι και επίσημα ο Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», Ζοσέπ Μπαρτομέου να ανακοινώνει την πρόσληψη του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος των Καταλανών, έπειτα από ένα πολύωρο συμβούλιο, ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον πρώην προπονητή της Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχοντας βοηθούς τους Γιον Ασπιάθου και Χοσέ Αντόνιο Ποθάνκο.

«Ο νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, για πολλούς λόγους και θα έχει μαζί του τους Γιον Ασπιάθου και Χοσέ Αντόνιο Ποθάνκο. Μίλησα σήμερα με τον Βαλβέρδε και είναι πολύ χαρούμενος γιατί είναι για εκείνον μια ξεχωριστή πρόκληση. Έχει την εμπειρία, τις προϋποθέσεις, τη γνώση και είναι λάτρης του ποδοσφαίρου της ομάδας. Η παρουσίαση θα γίνει πιθανότατα την Πέμπτη», τόνισε και πρόσθεσε: «Ο Βαλβέρδε δεν ήταν το μοναδικό όνομα στη λίστα μας. Από τη στιγμή που ο Λουίς Ενρίκε μας είπε ότι δεν θα συνεχίσει, αρχίσαμε να εξετάζουμε αρκετές περιπτώσεις. Ωστόσο, στο όνομα που μας προτάθηκε και συμφωνήσαμε όλοι ήταν του Βαλβέρδε».

ΠΗΓΗ: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ