Αυτό είναι το φύλλο αγώνα του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ – ΦΩΤΟ

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον Παναθηναϊκό, αλλά και αρκετούς παίκτες και μέλη της αποστολής των δύο ομάδων είναι το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, που διεκόπη με υπαιτιότητα των “πρασίνων”.

Όπως έγραψε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιώργος Κομίνης, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αδυνατούσε να αγωνιστεί χωρίς τον προπονητή του, λόγω του τραυματισμού του Βλάνταν Ίβιτς από ένα κουτάκι μπύρας, που εκτοξεύθηκε από την εξέδρα, οδήγησε στην οριστική διακοπή του αγώνα. Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0, χάνει τον αγώνα στα χαρτιά με 0-3.

Μάλιστα, το φύλλο αγώνα συνοδεύεται και από τη γνωμάτευση του ιατρού Χ. Ασημακόπουλου για τον τραυματισμό του Ίβιτς, που αναφέρει πως έφερε εκδορά στο τριχωτό της κεφαλής, αλλά δεν παρουσίαζε απώλεια μνήμης ή κάποια άλλη κλινική συμπτωματολογία. Ωστόσο, επειδή ζαλιζόταν, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα που συνέβησαν στο 53ο λεπτό του αγώνα, το φύλλο αγώνα “καίει” τους Κουλιμπαλί και Σάχοβ, οι οποίοι γρονθοκόπησαν αντίπαλο, ενώ οι Κρέσπο και Μπεργκ έχουν χρεωθεί με αντιαθλητική συμπεριφορά.

Επιπλέον, αναφέρονται οι άσεμνες-εμπρηστικές χειρονομίες του αποβληθέντα Ουάρντα προς την εξέδρα, αλλά και οι ύβρεις του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ, Παντελή Κωνσταντινίδη, και του γυμναστή της ομάδας, Πέταρ Μιλκάνοβιτς, προς τους διαιτητές.

Η γνωμάτευση του γιατρού Χ. Ασημακόπουλου για τον Βλάνταν Ίβιτς:

Πηγή: sport24.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ