Δύσκολο αλλά ιδανικό για τον ΠΑΟ το διπλό στη Νέα Σμύρνη

Πανιώνιος εναντίον Παναθηναϊκού στις 18:15 με τις δύο ομάδες να θέλουν ξεκίνημα με το δεξί στην πρεμιέρα των play-off.

Φυσικά και οι «κυανέρυθροι» θα ήθελαν την πρώτη θέση, όμως, ο αρχικός στόχος είναι η αποφυγή της τελευταίας προκειμένου να μην ξεκινήσουν πολύ νωρίς την καλοκαιρινή τους προετοιμασία.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει σχεδόν τους πάντες στη διάθεσή του, αφού οι Ρισβάνης, Οικονόμου, Μασούντ, Γιαννιώτης και Τασουλής καθάρισαν από κάρτες. Ο Κόρμπος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και υπολογίζεται σε αντίθεση με τους Πλιάτσικα και Ενγκόγκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως κόπηκε από τον Μιλόγεβιτς ο Μαχμούτοβιτς χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα.

Αναλυτικά η αποστολή: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Φούντας, Λάμπρου, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Γεσίλ, Ταπόκο, Μπαντής, Σοτζέι, Σαββίδης.

Η νίκη είναι ο στόχος και του Παναθηναϊκού με τους τραυματίες Λουντ και Τελάντερ να μένουν εκτός πλάνων του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Επίσης, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν υπολογίζει και στον Μπουμάλ, που «κόπηκε» για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά, η «πράσινη» 20άδα: Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουλιμπαλί, Μέστο, Μαρινάκης, Χουλτ, Κουτρουμπής, Μολέντο, Ευαγγέλου, Ρέις, Κουρμπέλης, Ζέκα, Π. Βλαχοδήμος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Λέτο, Μολίνς, Χατζηγιοβάνης.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Πανιώνιος – Παναθηναϊκός εδώ.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ