Πρίντεζης: «Με πείραξαν οι χαμένες βολές…»

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να κρατήσει το πλεονέκτημα έδρας στο δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς της Ευρωλίγκας, και η Αναντολού Εφές δραπέτευσε με 73-71 από το ΣΕΦ και έστειλε τη σειρά στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στις κρίσιμες χαμένες βολές του όταν το σκορ ήταν 71-71, και στα αίτια της ήττας του Ολυμπιακού, δίνοντας το σύνθημα για αντεπίθεση ενόψει των αγώνων στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του φόργουορντ του Ολυμπιακού:

Για την ήττα: «Με πείραξαν οι χαμένες βολές, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι τώρα. Αυτά είναι τα πλέι οφ. Είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις τέτοιες ομάδες δύο φορές. Το ξέραμε, είμαστε έμπειροι. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οφείλουμε να αντιδράσουμε και να είμαστε στο 100% στο επόμενο παιχνίδι.

Κάναμε καταπλητικό πρώτο παιχνίδι. Σήμερα δεν είχαμε τη διάρκεια του πρώτου, αλλά στο τρίτο δεκαλέπτο δεν τρέξαμε και μπήκαμε στον ρυθμό τους. Αποδείχθηκαν πιο διαβασμένοι. Κάποια στιγμή περάσαμε με +7, αλλά μετά δεχτήκαμε δύο τρίποντα και δεν αντιδράσαμε».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Εχουμε παίξει κι άλλα τέτοια παιχνίδια, αλλά δεν είμαστε άψυχα πλάσματα. Στενοχωριόμαστε όταν χάνουμε. Οφείλουμε να αντιδράσουμε και να κάνουμε καλό παιχνίδι στην Πόλη».

Για τα πολλά τρίποντα: «Δεν στηριζόμαστε πολύ στο τρίποντο. Και δεν μπορέσασμε να σκοράρουμε απ΄ έξω και να σκοράρουμε εύκολα καλάθια όπως μας αρέσει. Ισως οφείλεται στην άμυνα αυτό. Μπορεί να μιλούσαμε διαφορετικά αν έβαζα τις βνολές ή αν δεν έβαζε το σουτ ο Κερκ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ