Πανίσχυρο φαβορί η Ρεάλ

Ματς με πολλές ιδιαιτερότητες το Ρεάλ – Μπάγερν στις 21:45. Ο Κάρλο Αντσελότι είχε παίκτη στη Γιουβέντους τον Ζινεντίν Ζιντάν και το 2014 τον είχε βοηθό όταν κατέκτησε το Champions League με την Ρεάλ. Τώρα, μετά το 2-1 των “μερένγκες” στο Μόναχο, ο “Ζιζού” είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά σε βάρος του Ιταλού.

Μπάγερν και Ρεάλ θα τεθούν αντιμέτωπες για 24η φορά στην ιστορία (το πιο συνηθισμένο ζευγάρι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις), αν νικήσουν ξανά οι Ισπανοί θα φτάσουν στις 11 νίκες τους Βαυαρούς, ενώ 2 είναι ισοπαλίες. Όσον αφορά στις προκρίσεις, στις προηγούμενες 10 φορές που τέθηκαν αντιμέτωπες σε νοκ-άουτ φάση έχουν από 5.

Η Μπάγερν βρίσκεται στις 8 καλύτερες ομάδες τις Ευρώπης για 28η φορά και 6η σερί, ενώ η Ρεάλ βρίσκεται στους “8” για 34η φορά (ρεκόρ) και στις πρώτες 33 μόνο στις 6 αποκλείστηκε! Επίσης, οι “μερένγκες” είναι στα προημιτελικά για 7η σερί χρονιά, ενώ “κυνηγούν” φέτος (είναι μέχρι τώρα αήττητοι) να γίνουν η πρώτη ομάδα που κατακτά την κορυφή δεύτερη σερί χρονιά με τη Μίλαν (1989 και 1990).

Αν η γερμανική ομάδα κάνει την μεγάλη ανατροπή, θα βρεθεί στα ημιτελικά στα 6η σερί χρονιά και 19η στην ιστορία της, ενώ αυτή της Μαδρίτης αν περάσει θα βρεθεί στους “4” για 7η σερί χρονιά και για 28η στην ιστορία (ρεκόρ).

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει στην διάθεσή του τον Μπέιλ, λόγω τραυματισμού στην γάμπα, έτσι θα ξεκινήσει στην θέση του Ίσκο, ενώ τραυματίες εξακολουθούν να είναι και οι Πέπε, Βαράν.

Το τελευταίο σημαίνει πως εκ νέου ο Νάτσο να είναι στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Σέρχιο Ράμος, για τον οποίο μάλιστα αυτό το ματς θα είναι το 100ό στην καριέρα του στο Champions League.

Ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα στην άμυνα έχει στην άμυνα ο Κάρλο Αντσελότι, καθώς είναι τιμωρημένος ο Χάβι Μαρτίνεθ και δίνουν “μάχη” για να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους οι Χούμελς και Τζερόμ Μπόατενγκ. Αν δεν τα καταφέρουν, αναμένεται να παίξουν στόπερ οι Τσάμπι Αλόνσο και Αλάμπα, ενώ ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως ο Λεβαντόβσκι είναι έτοιμος και αγωνιστεί, ελπίζοντας πως θα γίνει τελικά το ίδιο και με τους Χούμελς και Τζερόμ Μπόατενγκ.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Ρεάλ – Μπάγερν εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ