Τέλος εποχής για την Τσέλσι: Ο Τζον Τέρι αποχωρεί από τους μπλε

Είναι οριστικό: ο Τζον Τέρι αφήνει την Τσέλσι έπειτα από 22 χρόνια στον σύλλογο. Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν το «αντίο», καθώς φαίνεται ότι ο Άγγλος αμυντικός θέλει να συνεχίσει για ακόμα 1 ή 2 χρόνια την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ τον αποχαιρέτισε με έναν μοναδικό τρόπο «Το τελευταίο άτομο μιας απίστευτης εποχής για την Τσέλσι. Τι χαρά που έπαιξα με τον κορυφαίο αμυντικό στην ιστορία της Premier League. Στην πραγματικότητα θα τον έβαζα πιο πάνω από οποιονδήποτε αμυντικό στον κόσμο. Οδήγησε ιδανικά την ομάδα τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδου από τη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του. Ηταν πρότυπο για όλους.

Εξαιρετικός στις προπονήσεις, αγωνιζόταν μόνο για τη νίκη και είμαστε τόσο τυχεροί που παίξαμε δίπλα του σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Ήταν, και είναι, ένας θρύλος, όχι μόνο για το ταλέντο του, αλλά εξίσου το ίδιο για την επιθυμία του να πάρει το καλύτερο από τον εαυτό του, αλλά και από τους συμπαίκτες του. Αυτό τον έκανε και τον πιο επιτυχημένο αρχηγό στην ιστορία. Εξω από το γήπεδο παραμένει ένας πολύ καλός φίλος για όλους. Είναι όμως και εξαιρετικός άνθρωπος, αφού βοηθά πολλούς ανθρώπους κι έχω δει αμέτρητα γεγονότα που εσείς δε βλέπετε. Ο Τζον Τέρι αξίζει κάθε έπαινο κι ελπίζω να κατακτήσει τα δυο μεγάλα τρόπαια στο τέλος της σεζόν. Ότι κι αν κάνεις στο μέλλον, όλοι θα σεβαστούν την απόφασή σου και ξέρω πως η Τσέλσι θα είναι πάντα η ομάδα σου. Απόλυτος σεβασμός» είπε ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ