Παγκοσμίου φήμης προπονητής προτρέπει Τραμπ και Πούτιν να δώσουν λύση στη Συρία – ΦΩΤΟ

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος παρουσιάζεται συγκλονισμένος από το «τυφλό» χτύπημα το βράδυ της Τρίτης στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Ντόρτμουντ στο γήπεδο για το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μονακό.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα παρουσιάστηκε τρομοκρατημένος μετά το χτύπημα και σε δηλώσεις του κάλεσε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και της Ρωσίας, Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντιμίρ Πούτιν να δώσουν λύση στο θέμα της Συρίας και κατ’ επέκταση σ’ αυτό με το Ισλαμικό Κράτος. «Έχει καταντήσει τρελό, είναι αλήθεια πως φοβίζει όλους μας η κατάσταση που επικρατεί στον πλανήτη», είπε ο Καταλανός τεχνικός. «Εύχομαι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ρώσος και ο Κινέζος Πρόεδρος να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι και να δώσουν λύση, αλλιώς δε νομίζω ότι μπορεί να σταματήσει όλος αυτός ο τρόμος στη Συρία», συμπλήρωσε.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να ζούμε χωρίς φόβο, αλλά ξέρουμε πως κάτι ανάλογο μπορεί να ξανασυμβεί, θα ήθελα να ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση στον Μπάρτρα, γιατί αυτό που συνέβη ήταν τρομακτικό και σοβαρό», υπογράμμισε και σημείωσε: «Βρισκόμαστε, όμως, σε έναν κόσμο στον οποίο δεν γνωρίζουμε που θα σταματήσουμε, δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια. Που πηγαίνουμε δεν ξέρω…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ