Νίκη και έφυγε για play off ο Παναθηναϊκός

Να σφραγίσει την πρόκριση στα πλέι-οφ θέλει απόψε ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, ο οποίος για την 27η αγωνιστική της Euroleague, μετά τη σπουδαία εντός έδρας νίκη του επί της Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη αγωνιστική υποδέχεται την ουραγό Αρμάνι Μιλάνο.

Οι «πράσινοι» έχουν ρεκόρ 15-11 και βρίσκονται στην 5η θέση της κατάταξης με «συγκάτοικους» την Μπασκόνια και τον Ερυθρό Αστέρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν ο Παναθηναϊκός νικήσει διατηρεί τις -λιγοστές- ελπίδες που έχει για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα.

«Πονοκέφαλος» για τον Τσάβι Πασκουάλ είναι ο τραυματισμός του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος υπέστη κατάγμα στη μύτη στη νίκη επί του Λαυρίου για την Α1 και θα αγωνίζεται με προστατευτική μάσκα για τις επόμενες 4 εβδομάδες.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Μπορούση. Προσβλήθηκε από ίωση και δεν προπονήθηκε χθες και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Την Πέμπτη (23/3, 22:00) οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Μπασκόνια, την οποία είχαν κερδίσει στο ΟΑΚΑ με 69-68.

Σημαντικές απουσίες για τους φιλοξενούμενους καθώς είναι δεδομένα νοκ άουτ οι Ντράγκιτς και Καλνιέτις, Σιμόν, Φοντέκιο και Τσερέλα.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Αρμάνι εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ