Άλλο ματς στο Πριγκιπάτο ανάμεσα σε Μονακό και Σίτι

Με προίκα το υπέρ της 5-3 του πρώτου αγώνα, η Μάντσεστερ Σίτι πάει στο Μονακό (21:45) θέλοντας να αποδείξει ότι το συγκεκριμένο σκορ της έδωσε επαρκές προβάδισμα.

Μόλις πέρσι οι “πολίτες” βρέθηκαν για πρώτη φορά στα προημιτελικά (απέκλεισαν την Παρί και στα ημιτελικά αποκλείστηκαν από τη Ρεάλ), ενώ οι Μονεγάσκοι τελευταία φορά είχαν βρεθεί πρόπερσι, το 2015 δηλαδή και αν τα καταφέρουν και φέτος θα είναι η 6η παρουσία τους στους “8”.

Εντυπωσιακό είναι πως η Μονακό έχει αντιμετωπίσει 5 φορές Άγγλους σε διπλά νοκ-άουτ ματς και τους έχει αποκλείσει και τις πέντε!

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχει στην διάθεσή του Γκλικ (τιμωρημένος), Μποσίλια και Καρίγιο (τραυματίες), με τον Φαλκάο πιθανότατα να ξεπερνά το πρόβλημά του, ενώ ο Πεπ Γκουαρδιόλα φυσικά δεν υπολογίζει στον Γκαμπριέλ Ζεζούς, με τον Βενσάν Κομπανί… κλασικά να μην είναι 100% έτοιμος.

Λογικά θα δούμε διαφορετικό ματς από αυτό που είδαμε στο Μάντσεστερ καθώς το διακύβευμα της πρόκρισης σίγουρα θα κάνει τις ομάδες πιο προσεκτικές. Η λογική λέει ότι θα δούμε γκολ αλλά όχι πολλά.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Μονακό – Μάντσεστερ Σίτι εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ