Μπορεί την υπέρβαση η Λέστερ κόντρα στη Σεβίλλη

Σαφώς το πιο αμφίρροπο από τα σημερινά για το Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτό ανάμεσα στη Λέστερ και τη Σεβίλλη στις 21:45. Η Σεβίλλη έχει να βρεθεί στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης από το 1958 (πρώτη και τελευταία φορά) και στη φάση των “16” έχει δύο συμμετοχές και ισάριθμους αποκλεισμούς (2008 και 2010). Προφανώς το 1958 δεν υπήρχαν νοκ-άουτ στους “16”.

Ακόμη πιο ιστορική θα είναι ενδεχόμενη πρόκριση της Λέστερ, καθώς για πρώτη φορά παίρνει μέρος σε νοκ-άουτ γύρο και πρώτη φορά παίζει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την άνοιξη, την ώρα που δίνει “μάχη” παραμονής στην Premier League.

Θυμίζουμε πως οι Ισπανοί έχουν το προβάδισμα μετά το 2-1 στην έδρα τους, αλλά το γκολ του Τζέιμι Βάρντι δίνει πολλές ελπίδες στις “αλεπούδες”, καθώς με 1-0 προκρίνονται.

Στο πρώτο του ευρωπαϊκό ματς ο Κρεγκ Σέικσπιρ ουσιαστικά δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς δεν λογίζονται ως προβλήματα οι απουσίες των Μεντί και Ουαγκέ.

Ο Χόρχε Σαμπαόλι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τρεμουλινάς, ενώ οι Βιέτο και Ντανιέλ Καρίσο είναι καιρό τραυματίες και είναι μάλιστα εκτός ευρωπαϊκού ρόστερ.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Λέστερ – Σεβίλλη εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ