Η ΑΕΚ βάζει… δύσκολα στον Ολυμπιακό

Η διψασμένη για νίκη ΑΕΚ υποδέχεται στις 19:00 στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων τον Ολυμπιακό.

Δύσκολο ματς για τους «ερυθρόλευκους» που είναι δεδομένο ότι θα παίξουν σε μια επικίνδυνη γι’ αυτούς έδρας μπροστά σε εχθρικό κοινό. Βέβαια οι πρωταθλητές έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να τα βγάζουν πέρα στα δύσκολα.

Θετικό για την ΑΕΚ ότι διανύει εβδομάδα αλλαγής προπονητή κάτι που πιθανόν να της δώσει ψυχολογία καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που δεν συμπαθούσαν τον Γιούρι Ζντοβτς.

Στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται η 21η αγωνιστική ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει όλους τους παίκτες μαζί του και οι δώδεκα που πρόκειται να βρίσκονται στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα είναι οι ίδιοι της αναμέτρησης με την Νταρουσάφακα για την Ευρωλίγκα: Γκριν, Μπιρτς, Γιανγκ, Παπαπέτρου, Σπανούλης, Μιλουτίνοφ, Γουότερς, Πρίντεζης, Αγραβάνης, Λοτζέσκι, Μάντζαρης, Πρίντεζης.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι με τον Σωτήρη Μανωλόπουλου στον πάγκο τους ύστερα από το «διαζύγιο» με τον Γιούρι Ζντοβτς, θα έχει ως μοναδική απουσία αυτή του Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Σχινάς, Καρακατσούνης και Παναγιώτου.

Ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι στην παράδοση μετρώντας 25 νίκες σε 37 αγώνες και 16 σε 21 αγώνες εκτός έδρας. Η τελευταία νίκη της ΑΕΚ ήταν με 85-76 στις 19 Δεκεμβρίου του 2004.

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ αναμένεται να δώσουν το παρών περισσότεροι από 7.000 φίλοι της ΑΕΚ.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ