Η ώρα του Ολυμπιακού στη μετά… Μπέντο εποχή

Ολυμπιακός εναντίον Μπεσίκτας στις 22:05, στην πρώτη μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο υπηρεσιακός προπονητής των «ερυθρόλευκων», Βασίλης Βούζας, επανέφερε δυο ποδοσφαιριστές στην αποστολή των “ερυθρόλευκων” που εδώ και πολύ καιρό έβλεπαν τα παιχνίδια των Πειραιωτών απ’ την εξέδρα…

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού έβαλε στην “ερυθρόλευκη” αποστολή τόσο τον Καμπιάσο, όσο και τον Μάριν, που εδώ και καιρό ήταν εκτός πλάνων του Πάουλο Μπέντο,

Μάλιστα, οι δυο ποδοσφαιριστές είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών. Στην αποστολή μπήκε και ο Ντα Κόστα, που ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Αντιθέτως, εκτός έμειναν οι τραυματίες, Στέφανος Καπίνο, Μπρούνο Βιάνα και Σεμπά. Να θυμίσουμε πως ο Ντομίνγκες δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού.

Η “ερυθρόλευκη” αποστολή: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος, Ρομαό.

Από την πλευρά της η Μπεσίκτας δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού και ο Σενόλ Γιουνές δεν αναμένεται να αλλάξει τα πλάνα του στην 11άδα. Άλλωστε σπάνια αλλάζει τακτική, ακόμη και όταν πρόκειται να αντιμετωπίσει πολύ δύσκολους αντιπάλους, μακριά από την έδρα του.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Ολυμπιακός – Μπεσίκτας εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ