Το θαύμα που πιστεύει και κυνηγά η Μπάρτσα κόντρα στην Παρί

Ακόμα και όταν μιλάμε για την Μπαρτσελόνα, θα πρόκειται για ποδοσφαιρικό θαύμα αν βάλει τέσσερα γκολ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

“Αν μία ομάδα μπορεί να βάλει σε μας 4 γκολ, τότε εμείς μπορούμε να βάλουμε 6 γκολ σε αυτήν”, δήλωσε ο Λουίς Ενρίκε, με τον προπονητή της Μπαρτσελόνα να πιστεύει στην μεγάλη ανατροπή ή τουλάχιστον αυτό θέλει να δείξει.

Το 2013 και το 2015 η Μπαρτσελόνα είχε αποκλείσει στα προημιτελικά την Παρί Σεν-Ζερμέν, η οποία από την άλλη δεν έχει αποκλειστεί ποτέ στη φάση των “16”. Το 1995 ήταν η πρώτη φορά που τέθηκαν αντιμέτωποι, με τους Γάλλους να αποκλείουν τους Καταλανούς και να περνούν στα ημιτελικά για πρώτη και τελευταία φορά!

Αν η Παρί Σεν-Ζερμέν προκριθεί θα βρεθεί στα προημιτελικά για 5η σερί χρονιά, ενώ αν τα καταφέρει η Μπαρτσελόνα θα κάνει ρεκόρ με 10η σερί παρουσία στους “8”.

Ο Λουίς Ενρίκε δεν έχει στην διάθεσή του τους Αλέις Βιδάλ και Ματιέ Μποντμέρ, ενώ ο Ουνάι Έμερι αντιμετωπίζει ζητήματα με τους Τιάγκο Μότα και Άνχελ Ντι Μαρία, των οποίων η συμμετοχή είναι αμφίβολη, αλλά ο Αργεντινός αναμένεται να ξεκινήσει.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ