Με τη δύναμη της έδρας ο ΠΑΟΚ, την… δυνατή Σάλκε

Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει απόψε (22:05) ο ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του να περάσει στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς στον δρόμο του βρέθηκε η Σάλκε.

Με την ώθηση που του δίνει και η Τούμπα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» φιλοδοξεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα, ώστε να τα δώσει όλα στη ρεβάνς στη Γερμανία.

Άλλωστε, οι Θεσσαλονικείς έχουν… προηγούμενα με τους «Βασιλικούς μπλε», καθώς οι Γερμανοί τους είχαν αποκλείσει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2013-14.

Η Σάλκε έχει καλή παράδοση απέναντι στις ελληνικές ομάδες, καθώς είναι αήττητη στα τελευταία έξι ευρωπαϊκά ματς της με αντιπάλους από τη χώρα μας.

Οι Γερμανοί, όμως, ήρθαν στη Θεσσαλονίκη με μία βασική απουσία, καθώς ο Ναμπίλ Μπενταλέμπ ταλαιπωρείται από γαστρεντερική λοίμωξη.

Η 22μελής αποστολή αποτελείται από τους Φέρμαν, Νίμπελ, Βέλενροϊτερ, Χέβεντες, Κολάσινατς, Μπαντστούμπερ, Ρίτερ, Νάλντο, Νάστασιτς, Νόιμαν, Καλιτζιούρι, Γκάις, Μέιερ, Γκορέτσκα, Τσουπο-Μοτίνγκ, Αόγκο, Σταμπουλί, Κέρερ, Σεπφ, Κονοπλιάνκα, Μπουργκστάλερ, Χούντελααρ.

Στον αντίποδα, ο Βλάνταν Ίβιτς, που προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του σε 4-3-3, αποφάσισε να μην συμπεριλάβει τελικά τον Πέλκα στην αποστολή, ενώ τραυματίας είναι ο Κάνιας, με τους Πρίγιοβιτς και Κάτσε να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση.

Αναλυτικά οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές είναι οι Γλύκος, Μπρκιτς, Μάτος, Κίτσιου, Λέοβατς, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Πούγγουρας, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Κάμπος, Μυστακίδης, Ουάρντα, Αθανασιάδης και Κουλούρης.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Σάλκε εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ