Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Κλωναρίδης

Tρέχει και δεν φτάνει ο Νίκος Λυμπερόπουλος προκειμένου να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερα κενά την ύστατη ώρα στις χειμερινές μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού που προς το παρόν περιορίζονται στον Δημήτρη Κουρμπέλη. 

Η μόνη…. σίγουρη εξέλιξη είναι ο Βίκτωρ Κλωναρίδης που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί αύριο με τις υπογραφές ο δανεισμός του από τη Λανς μέχρι το καλοκαίρι, με οψιόν αγοράς από τον Παναθηναϊκό.

Το θέμα Ιμπάρμπο είναι το αμέσως επόμενο που καίει τον Παναθηναϊκό και είναι πλέον θέμα ωρών να τελειώσει. Για το θέμα του αντικαταστάτη του στην επίθεση, ο Ισάκ τελικά προτίμησε τη Νυρεμβέργη, η προοπτική του Απόστολου Γιάννου δεν βγήκε και χάθηκε πολύτιμος χρόνος.

Πλέον υπάρχει κίνδυνος να μην αποκτηθεί φορ, αλλά είναι δεδομένο (με τα δύσκολα οικονομικά που έχει ο Λυμπερόπουλος να διαχειριστεί φυσικά) ότι θα γίνει προσπάθεια μέχρι τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν χρειαστεί να γίνει επιλογή από ελεύθερους όπου υπάρχει χρονική παράταση. 

Στο θέμα του επιτελικού μέσου είναι προφανές ότι μπαίνει και η περίπτωση του Μασούντ. Η αποδέσμευση του Ιμπάρμπο αδειάζει θέση ξένου και αυτόματα τον φέρνει στο προσκήνιο από τη στιγμή που αποτελεί επιλογή Ουζουνίδη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ρήτρα 180.000 ευρώ για την αγορά του από τον Πανιώνιο, ωστόσο ο μάνατζερ του Μασούντ ζητούσε μέχρι πρότινος ποσά της τάξεως των 450-500 χιλ. ευρώ ετησίως.

Η επικείμενη αποδέσμευση του Ιμπάρμπο είναι δεδομένο ότι έχει ανοίξει ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας των δύο πλευρών και οι επόμενες ώρες θα είναι ενδεικτικές του τι μέλλει γενέσθαι. 

Από εκεί και πέρα υπάρχει προεργασία για τη θέση ενός ακόμα μεσοεπιθετικού που να μπορεί να παίξει και στα άκρα. 

ΠΗΓΗ: Filathlos.gr

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Τα γκολ του Βέροια – Ολυμπιακός και του Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ – BINTEO

Χρυσό η Καραχάλιου και χάλκινο οι Μάντης-Καγιαλής στο Παγκόσμιο Κύπελλο ιστιοπλοΐας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ