Απειλή από τη Γουλβς για την… προβληματική Λίβερπουλ

Πέντε χρόνια μετά την πιο πρόσφατη αναμέτρηση τους – σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ τότε- Λιβερπουλ και Γούλβς έρχονται ξανά αντιμέτωπες το μεσημέρι του Σαββάτου (14:30) στο Άνφιλντ, τούτη την φορά, για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ουσιαστικά είναι ένα ματς στο οποίο η Γούλβς εμπνέει για… ρίσκο κυρίως λόγω της γενικότερης εικόνας της Λίβερπουλ.

Άλλωστε στα Βρετανικά δημοσιεύματα βλέπει κανείς σήμερα την… μαθηματική λογική που λέει ότι από τη στιγμή που η Πλίμουθ υποχρέωσε σε επαναληπτικό τη Λίβερπουλ στον προηγούμενο γύρο, γιατί να μην μπορεί να το κάνει και η Γουλβς.

Βέβαια το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένη να συνέλθει και να επιστρέψει στις νίκες.

Με δεδομένο μάλιστα ότι έπεται το ντέρμπι με την Τσέλσι, την προσεχή Τρίτη, για την Πρέμιερ Λιγκ θέλει την επικράτηση και για λόγους ψυχολογίας.

Μία υποχρεωτική αλλαγή είναι αυτή του μεσοεπιθετικού Λαλάνα, που τραυματίστηκε, ενώ παραμένει σε διεθνείς υποχρεώσεις ο μεσοεπιθετικός Μανέ.

Οι “Λύκοι” μόλις την περασμένη αγωνιστική γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο 2017 χάνοντας στο Carrow Road από την Νόριτς με 1-3.

Εκτός από τους τρεις βαθμούς η ομάδα του Πολ Λάμπερτ “έχασε” και τον βασικό Νιγηριανό τερματοφύλακα Καρλ Ικέμε με κόκκινη κάρτα με τον 34χρονο Λόνεργκαν να είναι έτοιμος να κάτσει κάτω από τα δοκάρια.

Ωστόσο το μεγάλο “αγκάθι” για τον έμπειρο Σκοτσέζο τεχνικό είναι η επίθεση αφού οι δυο βασικοί φορ, ο Νόουχα Ντίκο από το Μάλι και ο Ισλανδός Μπέβαρσον, έχουν σκοράρει μαζί δυο (2) γκολ σε 42 συνολικά συμμετοχές αλλά προς το παρόν ξελασπώνει ο Πορτογάλος μέσος Έλντερ Κόστα και ο Ουαλός Έντουαρτς με 7 γκολ έκαστος.

Εκτός από τον Νιγηριανό τερματοφύλακα Ικέμε λείπει και ο Μαροκινός μέσος Σαϊς στο Κόπα Άφρικα.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Λίβερπουλ – Γουλβς εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ