Τεράστιο φαβορί ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο

Ο Ολυμπιακός καλείται απόψε (21:45) στην Ιταλία να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της ουραγού της βαθμολογίας, Αρμάνι Μιλάνο. Ένα ματς, στο οποίο πρέπει να νικήσουν καθώς στη συνέχεια, την Παρασκευή (27/1, 21:00) οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν τον «κακό δαίμονά» τους, την Μπάμπεργκ και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τη Δευτέρα (30/1, 21:00).

Η Αρμάνι έχει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης αλλά μετά τη νίκη επί της Γαλατάσαραϊ με 92-87 έχει καλή ψυχολογία. Αγωνιστικά, τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο Ρακίμ Σάντερς. Ο μοναδικός που βρίσκεται στα πιτς είναι ο Τσερέλα, η απουσία του, όμως, δεν επηρεάζει.

Ο Ολυμπιακός μετά την εντυπωσιακή νίκη επί της Μπασκόνια με 92-62, στοχεύει στην τετράδα και στο πλεονέκτημα έδρας. Για το συγκεκριμένο στόχο, ενδεχόμενη ήττα απόψε θα είναι καταστροφική.  Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι πως δεν υπάρχουν απουσίες. Παπανικολάου και Γιανγκ δεν έπαιξαν στο ματς με τον Κόροιβο για τη Basket League, ωστόσο τα προβλήματα που είχαν δεν είναι σημαντικά θα παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι κόντρα στην Αρμάνι. Θα λείψει ο Αθηναίου, η απουσία του, όμως, δεν επηρεάζει.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Αρμάνι – Ολυμπιακός εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ