Δοκιμάζεται στους Ζωσιμάδες που συνήθως τα καταφέρνει

Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας δοκιμάζεται στις 19.30 ο ΠΑΟΚ, αλλά, βάσει της πρόσφατης παράδοσης, δεν θα έπρεπε να… πολυαγχώνεται.

Και αυτό γιατί στα τελευταία δέκα ματς μεταξύ των δύο ομάδων, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει πάρει περισσότερες νίκες στους Ζωσιμάδες από ό,τι στην Τούμπα.

Βέβαια κάθε ματς είναι ξεχωριστό και γι’΄αυτό ο ΠΑΣ ψάχνει τη δεύτερη σερί νίκη του κόντρα στον ΠΑΟΚ μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα

Η προετοιμασία των Ηπειρωτών για το συγκεκριμένο ματς ολοκληρώθηκε την Κυριακή. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή και σε αυτή επέστρεψαν οι Μπέριος και Λίλα. Μένει να φανεί πόσο έτοιμοι είναι. Ειδικά ο πρώτος έλειψε αρκετό καιρό. Αντιθέτως, τιμωρημένος είναι ο Γαρουφαλιάς, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο δανεικός από τους «ασπρόμαυρους» Ζάιρο. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρχει τουλάχιστον μία αλλαγή στην ενδεκάδα χωρίς να θεωρείται δεδομένο πως το κενό του Ζάιρο θα καλυφθεί από τον ντεφορμέ Μαμπουλού.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Ακόστα, Κόντε, Μαμπούλου, Λίλα, Γιάκο, Καρανίκα, Κοζορώνη, Κούτρη, Μιχαήλ, Νικολιά, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Μπουκουβάλα, Ναδάλες, Βιδάλ, Σκόνδρα, Μπέριο και Τζημόπουλο.

Χωρίς τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με το νέο μεταγραφικό απόκτημα να μένει εκτός αποστολής, ανεβάζοντας, πάντως, ρυθμούς στη μίνι προετοιμασία που ακολουθεί, προκειμένου να φτάσει σύντομα στην επιθυμητή φυσική κατάσταση.

Απών λόγο τραυματισμού είναι ο Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος έχει κάκωση στον ώμο και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Στην ανάλυσή του για την τακτική προσέγγιση του ματς, ο Βλάνταν Ίβιτς στάθηκε ιδιαίτερα και στον βαρύ αγωνιστικό χώρο που αναμένεται να συναντήσει η ομάδα, εξηγώντας ότι μπορεί να μην είναι εφικτό να παιχτεί στρωτό ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας.

Αναλυτικά η αποστολή: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Χαρίσης, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ