«Η κατάσταση του Σουμάχερ είναι πάρα πολύ στενάχωρη»

Λίγες ημέρες μετά την συμπλήρωση τριών χρόνων από το ατύχημα στο σκι που είχε ο Μίκαελ Σουμάχερ, στενοί φίλοι του Γερμανού πρωταθλητή περιγράφουν την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1. Ο  Σουηδός Ματς Νόρντστρομ, είναι ένας από αυτούς, που μπορεί να έχει μία πιο μεγάλη πληροφόρηση για την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ. 

«Έχω επαφή με ανθρώπους που γνωρίζουν τον Μίκαελ, αλλά ούτε εκείνοι έχουν ειδήσεις το τελευταίο διάστημα. Η κατάστασή του προκαλεί μεγάλη στεναχώρια, πολύ μεγάλη στεναχώρια» είπε στην εφημερίδα ”Expressen”. Ελάχιστοι άνθρωποι τον έχουν δει στην τρέχουσα κατάσταση του. Ο πρώην πιλότος  Λούκα Μπαντοέρ και το πρώην αφεντικό του στη Ferrari, Ζαν Τοντ, ήταν από αυτούς τους ανθρώπους.

«Μου λείπει πραγματικά, αλλά είμαι αισιόδοξος, γιατί στη ζωή υπάρχει πάντα ελπίδα,» είπε στην  Corriere della Sera ο Μπαντοέρ.

Ένας από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές του στην πίστα, ο  Μίκα Χάκινεν, ελπίζει μία ημέρα και πάλι θα επανέλθει πλήρως. «Θα ήταν υπέροχο αν γινόταν καλύτερα και μπορούσαμε να τον δούμε ξανά κάποια μέρα,» είπε στην Bild.

Πηγή: filathlos.gr

Διαβάστε επίσης:

Τρία χρόνια από τον σοβαρό τραυματισμό του Μίκαελ Σουμάχερ

Στη “μαύρη αγορά” φωτογραφία του Σουμάχερ από το κρεβάτι του πόνου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ