Ο αμυντικός Πλατανιάς και ο αμυντικός Παναθηναϊκός

Με την αναμέτρηση Πλατανιάς – Παναθηναϊκός στις 19:30 ολοκληρώνεται απόψε η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Δύσκολο έργο θα έχουν οι Χανιώτες, που μπορεί να ενισχύονται με την επιστροφή του Μπανανά όμως θα απουσιάσει ο Γκνιάτιτς που εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής και ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Μενδρινός μοιάζει ως πιθανότερος αναπληρωτής στο κενό που δημιουργείται στην «καρδιά» της μεσαίας γραμμής ελλείψει του Βόσνιου χαφ. Εκτός πλάνων έμεινε ακόμη ο τραυματίας Γουνδουλάκης με τον Ντίνα να προβάλλεται ως υποψήφιος αντικαταστάτης σε ρόλο οργανωτή / επιτελικού μέσου.

Σε επίπεδο ρόστερ προέκυψε μία σημαντική μεταγραφή καθώς αποκτήθηκε ο επιθετικός, Μιχάι Σίγκνεβιτς ως δανεικός από την εγχώρια Πρωταθλήτρια Λευκορωσίας, Μπάτε Μπορίσοφ για έξι μήνες. Για ντεμπούτο ετοιμάζεται ο 24χρονος διεθνής. Νοκ άουτ έμεινε ο πολύπειρος στόπερ Καρυπίδης.

Αναλυτικά η αποστολή του Πλατανιά: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Γιορέντε, Ντιλαβέρ, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης, Μενδρινός, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Κάργας, Πριντέτα, Στάθης, Μπανανά, Σίγκνεβιτς.

Δύσκολα θα δούμε πολλά γκολ στο ματς καθώς και ο Παναθηναϊκός θα παίξει σφιχτά όπως επιτάσσει η φιλοσοφία του Ουζουνίδη.

Αρκετά προβλήματα υπάρχουν σε αγωνιστικό επίπεδο. Πρόκειται για τους βασικότατους Μολέδο, Ζέκα που εκτίουν ποινές μίας και τεσσάρων αγωνιστικών αντίστοιχα. Δεν υπολογίζεται ακόμη ο… φευγάτος Ιμπάρμπο . Επίσης, οι Γουακάσο, Κουλιμπαλί, Εμποκού έχουν κληθεί στις αντίστοιχες εθνικές ομάδες των Γκάνα, Μάλι και Κονγκό. Εκτός πλάνων έμειναν ακόμη οι τραυματίες Ευαγγέλου, Μαρινάκης και Σάμπα.

Παρελθόν αποτελεί ο κεντρικός χαφ Λεντέσμα που έμεινε ελεύθερος και αποκτήθηκε ο Κουρμπέλης από τον Αστέρα Τρίπολης. Για ντεμπούτο ετοιμάζεται ο 23χρονος μεσοαμυντικός ως στέλεχος των «πράσινων».

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή του Παναθηναϊκού: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μέστο, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Λουντ, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ιβανόφ, Χουλτ, Ρέις, Κουρμπέλης, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάννης, Μίγγος.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Πλατανιάς – Παναθηναϊκός εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ