Έτοιμη για ποδαρικό η… άλλη ΑΕΚ

Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 17:15 τον Παναιτωλικό στον πρώτο αγώνα του 2017 και φυσικά θέλει τη νίκη. Πρόκειται σε μεγάλο βαθμό για μια άλλη ΑΕΚ καθώς παρελθόν αποτέλεσαν οι Λέσκοτ (στόπερ) και Πλατέλλας (εξτρέμ). Για ντεμπούτο ετοιμάζεται ο Αϊντάρεβιτς όχι όμως και ο Βράνιες, ο οποίος δεν έχει τυπικά μείνει ελεύθερος. Δεν υπολογίζονται ο ανέτοιμος Τσιγκρίνσκι, ο τιμωρημένος Αραβίδης μαζί με τον επίσης νεοφερμένο Μεληκιώτη. Στον αντίποδα, επανέρχεται έπειτα από αρκετό καιρό ο Μπακασέτας.

Αναλυτικά η 22μελής αποστολή που επέλεξε ο Ζοσέ Μοράις για την ΑΕΚ: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Ντίας, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Τσέλιος, Ροντρίγκες, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα.

Ο Παναιτωλικός μετρά μόλις μία νίκη σε έξι αναμετρήσεις μακριά από το Αγρίνιο έχοντας ακόμη δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες θα παλέψει χωρίς βασικούς παίκτες. Ο Ουάρντα (12 συμμετοχές, τέσσερα γκολ, μία ασίστ) κλήθηκε στην Εθνική Αιγύπτου εν όψει Κόπα Άφρικα. Παρόμοια δεδομένα ισχύουν ακόμη για τον Κονγκολέζο, Καμαβουάκα. Εκτός τέθηκαν ακόμη οι τραυματίες Μιγκέλ Ροντρίγκες, Παπάζογλου και ο Τσοκάνης που ταλαιπωρείται από ίωση. Παρελθόν αποτελούν οι μεσοεπιθετικοί Λεντέσμα, Φερέιρα, ο στράικερ Τομανέ και ο στόπερ Κόρσιενς.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Κουτρομάνος, Μαλής, Κούσας, Μουνιός, Ρόσα, Κλέσιο, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Ρότσα, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαννιώτης, Μιχάι, Χαντάκιας, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα ΑΕΚ – Παναιτωλικός εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ