Σε ποιον μεγάλο σταρ υποκλίθηκε ο Ιμπραΐμοβιτς

Είναι ένας από τους κορυφαίους σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και σπάνια υποκλίνεται στο ταλέντο άλλων ποδοσφαιριστών.

Αυτή τη φορά, όμως, φρόντισε να το κάνει. Ο λόγος για τον σούπερ σταρ της Γιουνάιτεντ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Espn υποκλίθηκε στον Λιονέλ Μέσι.

«Νομίζω ότι ο Μέσι είναι μοναδικός. Δεν ξέρω αν θα δούμε ποτέ κάποιο άλλο παίκτη να κάνει τα πράγματα που κάνει ο Μέσι γιατί έχει το δικό του στυλ και δεν νομίζω ότι είναι δυνατόν να υπάρξει ένας τέτοιος παίκτης», τόνισε ο Σουηδός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ .

«Πάντα έλεγα, ότι είχα την τύχη να τον βλέπω κάθε μέρα και όπως έχω πει είναι σαν να παίζει PlayStation μαζί του:  εσύ του δίνεις την μπάλα και αυτός αρχίζει να ξεπερνά κάθε αντίπαλο, αυτό είναι ο Μέσι», συμπλήρωσεο «Ίμπρα».

«Για αυτό πιστεύω ότι πρέπει να εκτιμούμε απλά ότι τον απολαμβάνουμε, νομίζω ότι Αργεντινοί ειδικά πρέπει να το απολαμβάνουν αυτό και να είναι στην ευχάριστη θέση που τον έχουν», υπογράμμισε

Όσο για τη σύγκριση του ίδιου με τον Μέσι, υπογράμμισε: «Εγώ και αυτός; Έχουμε διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Είμαι αυτός που έχει κερδίσει σε αρκετές χώρες, εκείνος  έχει παραμείνει στην ίδια χώρα εδώ και πολλά χρόνια και έχει κάνει θαυμάσια πράγματα. Αν το έκανε εκεί, μπορεί να το κάνει οπουδήποτε. Αγαπά το ποδόσφαιρο, δεν θα έχει προβλήματα για να το αποδείξει σε όλο τον κόσμο».

ΠΗΓΗ: ESPN

Διαβάστε επίσης:

Στομαχικές διαταραχές α λά Μέσι και ο Ρονάλντο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μέσι έγινε… ψήστης – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ